Liga 1

Măldărășanu a pierdut al 3-lea meci consecutiv și a fost întrebat direct despre plecarea de la Hermannstadt

Articol de Alexandru Tomuțiu   —  vineri, 18 octombrie 2024

Marius Măldărășanu, antrenorul de la Hermannstadt, a tras concluziile, după ce echipa lui a pierdut cu scorul de 0-3 pe terenul celor de la Gloria Buzău.

A fost al 3-lea eșec la rând pentru sibieni și a 5-a partidă consecutivă fără victorie. În cele 5 meciuri, Hermannstadt a marcat doar două goluri.

După meci, Marius Măldărășanu a recunoscut că echipa lui traversează o criză de rezultate, dar a spus că jocul sibienilor nu este deloc unul rău, aceștia dominând de multe ori adversarii. Spune că nu se gândește la o posibilă demitere.

Marius Măldărășanu, după Gloria Buzău - Hermannstadt: „Aceste 3 înfrângeri sunt foarte dureroase”


„Dezamăgire, e normal. Am crezut foarte mult că putem scoate ceva din meciul ăsta. Prima repriză a fost controlată de noi. Apoi o greșeală, avea galben și a intrat decisiv la jumătatea terenului. Este foarte greu să joci în 10. Am luat golul doi. Pe seama lipsei de rezultate, a apărut lipsa de luciditate, nu ne-a ieșit jocul. E greu, suntem dezamăgiți. Trebuie să găsim echilibrul.

Tot timpul, pe orice minge respinsă, adversarul pleacă cu fața. Apare frustrare. Avem 3 înfrângeri la rând. Poți pierde meciuri, dar să te arunci așa... apreciez că nu cedează, însă îți pierzi încrederea când pierzi la scoruri atât de mari, dar tu joci bine. Aceste 3 înfrângeri sunt foarte dureroase. Este greu de gestionat, vedem ce se întâmplă. Am avut încredere în toți, nu am vrut să iau șansa nimănui.

Știam că sunt foarte atenți când se pierde mingea. Am făcut o repriză bună, apoi vine un penalty... la final au fost supărați, că fotbalul este nedrept cu noi. Le-am zis că asta este, poate într-o zi va fi drept și cu noi.

Nu există teamă de demitere, sunt decizii care se pot lua. Toată lumea analizează. Cum la antrenori este vorba de inspirație, poate așa este și la patroni. Te gândești că schimbi și va fi bine. Este o perioadă grea într-un moment în care jucăm bine”, a spus Marius Măldărășanu, la Prima Sport.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.