Liga 1

Cum s-a terminat disputa dintre Mihai Stoica și Rareș Ilie: „Personalitate, educaţie şi caracter!”

Mihai Stoica, foto: Instagram @mm_stoica

Articol de Romeo Ene   —  vineri, 18 octombrie 2024

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a decis să pună punct conflictului cu Rareș Ilie (21 de ani), mijlocașul lui Nice.

Totul a pornit după meciul României U21 cu Elveția U21, care s-a disputat marți pe stadionul Giulești. Atunci, „tricolorii mici” s-au calificat la Campionatul European din Slovacia, însă Mihai Stoica, oficialul FCSB-ului, a fost scos din sărite de gestul pe care l-a făcut Ilie.

Acesta a fost chemat de galerie să scandeze împotriva Stelei. Deși nu a înjurat în vreun fel FCSB-ul, Ilie a fost taxat dur de Mihai Stoica, iar astăzi a revenit cu un mesaj în care a clarificat toată situația.

Mihai Stoica, un nou mesaj pentru Rareș Ilie: „Dacă ai puterea să scrii asta”


„Legat de discuțiile care s-au iscat pe tema răspunsului meu la chemarea peluzei, a fost un gest de politețe să salut galeria fostului club.

Eu nu sunt de acord cu jignirile și înjurăturile în general, cu atât mai puțin la adresa prietenilor și coechipierilor de la națională sau a suporterilor adunați acolo. Intenția mea a fost să salut galeria, nu să jignesc vreun coleg sau suporter” a fost mesajul postat de Rareș Ilie pe contul său de Facebook. 

Mihai Stoica a văzut postarea jucătorului și a distribuit-o, alături de un mesaj clar: „Nici nu mai contează că ai acompaniat cu gesturi scandările penibile. Dacă ai puterea să scrii asta, înseamnă că ai personalitate, educaţie şi caracter. Felicitări şi succes în carieră, Rareş!”, a scris oficialul campioanei României.

Rareș Ilie, cotat pe site-ul Transfermarkt la 2 milioane de euro, n-a mai jucat într-un meci oficial pentru echipa de club de pe 21 mai, atunci când era împrumutat de Nice la Lausanne.


El joacă doar la echipa naţională, că în altă parte nu ştie nimeni unde este. Apare la Nice, dar la Nice apare că se antrenează, probabil, cu prima echipă, că noi nu ştim treaba asta.



- Mihai Stoica, după ce a văzut imaginile cu Rareș Ilie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.