Liga 1

Sepsi - UTA, duel care promite în inima Covasnei » Echipele pregătite de Suciu și Rednic + Favorita caselor de pariuri

Denis Ciobotariu e integralist la Sepsi în acest sezon. Cu Fabry, decarul arădenilor, s-a întâlnit și-n sezonul trecut / Sursă foto: Facebook@ UTA

Articol de George Nistor   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

Sepsi Sfântu Gheorghe și UTA lui Mircea Rednic se înfruntă astăzi, de la ora 18:15, în Covasna, într-un duel contând pentru runda #13 din Superligă. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport și Prima Sport 1.

Meci cu afiș atractiv la Sfântu Gheorghe. Covăsnenii au reuşit în runda precedentă cea mai clară victorie din acest sezon, 4-0 cu FC Hermannstadt, succes în urma căruia au reintrat în lupta pentru play-off. De partea cealaltă, arădenii sunt neînvinşi în ultimele patru etape, interval în care au înregistrat două succese şi două rezultate de egalitate. Bookmakerii o văd favorită pe Sepsi în duelul de azi.

Sepsi OSK - UTA, live de la 18:15


Sepsi - UTA, echipe probabile:

Sepsi Sfântu Gheorghe: Gyenge - Haruț, Ciobotariu, Ninaj - Kallaku, Mino, F. Ștefan, Dumitrescu - Cosmin Matei, M. Coman, El Sawyi.

Rezerve: Niczuly, Dinu Moldovan, Alimi, Bardea, H. Batzula, Breij, Hajdin, Neskovic, D. Oroian, Siger

Antrenor: Valentin Suciu

UTA: Răzvan Popa - Râpă, Poulolo, Conte, Trif - Hrezdac, Van Durmen, Cîmpanu - Omondi - Agustin Vuletich, Costache

Rezerve: Mitrovic, Benga, Vali Borcea, Cristea, Dumiter, Fabry, Ghezali, Mabea, Mihai, Mitrovic, Pedro, Zsori

Antrenor: Mircea Rednic


Stadion: „Sepsi Arena”, Sfântu Gheorghe (capacitate: 8.400 de locuri)

Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj) / A1: Valentin Avram (București) / A2: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca / Arbitru VAR: Viorel Nicușor Flueran (Craiova) / Arbitru AVAR: Claudiu Marcu (Constanța) / R1: George Rareș Vidican (Satu Mare) / Observator arbitri: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)

Sepsi - UTA | Cele mai tari informații despe meci, filtrate de statisticianul GSP Liviu Manolache

  • Sepsi OSK şi UTA s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de nouă ori, de patru ori s-a impus gruparea din Sf. Gheorghe, de trei ori au învins arădenii, iar alte două jocuri s-au încheiat remize.
  • Prima confruntare a avut loc pe 17 decembrie 2020, Sepsi OSK-UTA Arad 3-0 (P. Safranko - dublă, C. Golofca).
  • Cele mai multe goluri s-au marcat pe 2 decembrie 2022, UTA Arad-Sepsi OSK 1-4.
  • Cea mai recentă dispută directă din Superliga României: 27 ianuarie 2024, UTA-Sepsi 2-1 (E. Omondi, D. Rodrigues / M. Ştefănescu).
  • Mediile de vârstă: Sepsi OSK - 26 ani şi 10 luni; / UTA Arad - 26 ani şi cinci luni.
  • 28 de jucători au evoluat pentru covăsneni în primele 12 etape, Denis Ciobotariu fiind singurul integralist din lot.
  • Mircea Rednic s-a bazat pe 27 de jucători, opt dintre ei fiind debutanţi pe prima scenă din România.

Mircea Rednic e ferm: „Play-off-ul e obiectivul!”

Mircea Rednic (62 de ani), antrenorul lui UTA, a mărturisit, în cadrul conferinței ce a prefațat deplasarea de la Sepsi, că obiectivul declarat al „Bătrânei Doamne” este calificarea în play-off-ul Superligii.

„Aveam un obiectiv, încerc să-l realizez cât mai repede și după aia ne mai gândim, mai vedem ce-i mai important. Play-off-ul e la noi obiectivul. Asta am spus, ăsta e obiectivul nostru, acceptat și de conducere și de jucători, trebuie să facem mai mult decât am făcut sezonul trecut.

Sincer să fiu, am pierdut puncte din cauza noastră, pentru că nu am profitat de ocaziile pe care le-am avut. Și, poate, mai multă responsabilitate la golurile pe care le-am primit”, a afirmat Rednic, în dialog cu jurnaliștii arădeni.

Noi ni-l dorim pe Micovschi, cred că și el ar vrea. Nu a fost inspirat, că el n-a simțit că are șanse mai puține să joace. V-am zis, Mico oricând e binevenit aici și eu sunt sigur că, dacă acolo nu joacă, mai mult ca sigur el o să-și dorească o soluție. Pentru că aici s-a simțit foarte bine și e bine pentru toată lumea și pentru clubul Rapid și pentru Mico, dar mai ales și pentru noi, să fie din nou împrumutat.

- Mircea Rednic, antrenor UTA, conform sportarad.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.