Liga 1

Ion Crăciunescu a dat verdictul în faza care l-a exasperat pe Dorinel Munteanu: „M-a distrat”

+17 Foto
Ion Crăciunescu

Articol de Romeo Ene   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

Ion Crăciunescu (74 de ani), fostul mare arbitru, a intrat în direct după U Cluj - Oțelul Galați 2-0 și a dat verdictul despre cea mai controversată fază, reclamată la flash-interviu inclusiv de antrenorul Dorinel Munteanu (56 de ani).

Mai mult decât atât, tehnicianul Oțelului a acuzat o viciere clară de rezultat. Gazdele au deschis scorul în minutul 61, după golul lui Dan Nistor (36 de ani) din penalty. Penalty-ul a fost foarte ușor acuzat în viziunea lui Dorinel, în urma hențului comis de Diego Zivulic (32 de ani).

Ion Crăciunescu nu i-a dat dreptate lui Dorinel Munteanu: „E simpatic”

Crăciunescu a explicat faptul că Zivulic nu a fost faultat înainte de a atinge mingea cu mâna și l-a ironizat pe Dorinel Munteanu pentru faptul că s-a plâns la finalul partidei.


„Afirmația lui Dorinel Munteanu e simpatică. M-a distrat. Există un contact între jucători, dar nu există împingere. Adversarul era într-o poziție normală.

A fost o mică împingere, dar nu orice împingere este și fault. Mâna nu este într-o poziție normală. Eu zic că arbitrul a judecat bine, este în careu”, a declarat Ion Crăciunescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Oțelul a suferit primul eșec din acest sezon la Cluj. În urma acestui rezultat, formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani) și-a consolidat poziția de lider în Superliga, cu 26 de puncte după 13 etape.

De cealată parte, trupa lui Dorinel Munteanu este pe 3, cu 19 puncte, și poate coborî în clasament în funcție de rezultatele înregistrate în această rundă.


Eu consider că rezultatul a fost viciat. Dacă spun mai multe, sunt chemat la Comisii. Felicit echipa adversă, și-a atins obiectivul în fața unor suporteri minunați. Nu pot să zic că nu a fost meritat, echipei noastre i-au lipsit 4 jucători. Asta este situația, nu suntem invincibili.

Dacă U Cluj câștiga pe teren... poate camera VAR la noi e pusă invers, nu se vede dacă se împinge un jucător. Poate acel penalty a fost corect, poate nu. Să vedem unde putem ajunge cu această echipă mică cu suflet mare.



- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați

GALERIE FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din U Cluj - Oțelul

Clasamentul la zi din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.