Liga 1

Iau galben cu Dinamo, nu joacă cu Rapid! » Doi fotbaliști de la FCSB, la un galben de suspendare înainte de Derby de România

FCSB - Gloria Buzău/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Alexandru Tomuțiu   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

În cazul în care vor vedea cartonașul galben în meciul cu Dinamo, care se joacă duminică, 20 octombrie, de la 21:00, doi mijlocași de la FCSB nu vor putea evolua în derby-ul cu Rapid, care se va disputa o săptămână mai târziu.

Dinamo și FCSB se vor întâlni duminică pe Arena Națională, în fața unui stadion plin. În speranța că echipa lor va opri seria de 6 eșecuri consecutive în fața marii rivale, fanii dinamoviști s-au mobilizat și au cumpărat deja în jur de 40.000 de bilete. Organizatorii mizează pe un stadion plin.

Adrian Șut și Baba Alhassan, la un galben de suspendare înainte de Dinamo - FCSB

Adrian Șut și Baba Alhassan, jucând pentru FCSB / foto: Imago Images

Închizătorii Adrian Șut (25 de ani) și Baba Alhassan (24) au contabilizat în primele 12 etape câte 3 avertismente. Astfel, dacă vor luat galben în meciul cu Dinamo, nu vor avea drept de joc cu Rapid. Vor fi suspendați și fotbaliștii care vor primi un eventual cartonaș roșu în meciul cu Dinamo.

În cazul în care Șut și Alhassan vor primi cartonașul galben, Charalambous și Pintilii vor fi puși serios la încercare în alcătuirea formulei de start pentru meciul cu Rapid. Cu Mihai Lixandru accidentat pentru o perioadă lungă, Malcom Edjouma ar rămâne singurul mijlocaș defensiv disponibil pentru meciul împotriva giuleștenilor.

Cristian Ignat, în pericol să rateze FCSB - Rapid

Pentru Rapid urmează meciul cu Farul, care se va juca în Giulești luni, 21 octombrie, de la 21:00. Singurul fotbalist din lotul Rapidului cu 3 cartonașe galbene până în acest moment este fundașul central Cristian Ignat, care a jucat în 8 din primele 12 etape.


Ştim că suporterii sunt alături de noi şi le mulţumim pe calea asta. Dinamo, fără fani, nu mai exista în momentul de față. S-au făcut atâtea sacrificii, iar ei au fost și la bine și la greu alături de echipă. Pentru asta au respectul și recunoștiința mea pe viață. Este unic acest derby! Asistența va fi una numeroasă. Din ce am înțeles s-au dat deja 35-40.000 de bilete.

- Florentin Petre, antrenor secund Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.