Liga 1

Mircea Rednic, surprins de strategia celor de la Dinamo: „N-au vrut să iasă din insolvență” + „Banii vor merge la câinii adevărați, nu la șacali”

Mircea Rednic, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

Mircea Rednic (62 de ani), antrenorul lui UTA Arad, își continuă războiul cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo. Antrenorul a câștigat procesul cu „câinii” și trebuie să primească 32.000 de euro.

În acest context, Rednic n-a ratat ocazia și a lansat un nou atac dur. Deși Zăvăleanu, într-o reacție pentru GSP.ro, a transmis un mesaj de pace, „Puriul” nu uită și nu iartă.

Mircea Rednic a spus ce va face cu banii de la Dinamo: „Vor merge la câinii adevărați”

În conferința de presă premergătoare duelului din deplasare cu Sepsi, Mircea Rednic a spus ce va face cu banii primiți. El va dona banii bisericilor, dar și câinilor. Cu această ocazie, l-a „înțepat” din nou pe Răzvan Zăvăleanu.


„Legat de asta cu Dinamo, era un contract bine făcut. Ei știau că nu au vreo șansă și de aia sunt așa un pic surprins că poate n-au vrut să iasă din insolvență, din moment ce au mai făcut ce-au mai făcut. Și să nu îl frece grija pe administratorul judiciar ( n.r. - Răzvan Zăvăleanu) că banii vor merge spre biserică și spre câini.

Dar spre ăia adevărați, nu veneticii ăștia și șacalii care sunt acum la Dinamo. Contractul era foarte clar, era oglindă. Dacă eu plecam, trebuia să le dau 4 salarii, dacă ei mă dădeau afară, trebuia să îmi dea 4 salarii, era simplu.

Nu știu de ce am pierdut în primă instanță. O fi fost vreun judecător care…nu știu ce a fost, dar mă bucur că s-a rezolvat și lucrurile au intrat în normal”, a „tunat” Mircea Rednic.

Personal, vreau să vă zic că este o ușurare! De ce? E ca și cum te-ai judeca permanent cu o rudă. Mircea Rednic e dinamovist desăvârșit... N-avem cum tăgădui acest detaliu. Doamne ajută să-i folosească bine, mă refer la acei bani...



- Răzvan Zăvăleanu, pentru GSP.ro


În plus, antrenorul celor de la UTA Arad a adăugat faptul că n-a vrut să se ajungă în această situație și a continuat să vorbească despre subiectul banilor de la Dinamo.

„Pe ei îi nu îi interesează situația lor, au un administrator judiciar cu un salariu bunicel de vreo 3-4 ani și cred că e al patrulea an de insolvență. Plus ce au mai luat, comisioane de la transferul lui Sorescu.

Eu n-am vrut să ajung în situația asta. Eu sunt singurul fost jucător care a ajuta clubul cu bani, restul, povești. Deci am împrumutat și nu cu 10.000, 100.000, cu bani mulți. Am împrumutat cu bani și am pierdut și am dat și prime. Și să ziceți ce vreți de Rednic, că nu e antrenor bun și că-i prost, dar el nu-i prost.

El tot timpul și-a notat și când a dat prime și s-a adunat aproape 150.000 de euro prime care le-am dat acolo cât am fost la Dinamo și le-am plătit”, a explicat Rednic.

Miercuri, Curtea de Apel București a luat decizia definitivă: „Puriul” trebuie să intre în posesia celor patru salarii restante solicitate, mai exact a sumei de 32.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.