Campionate

Mărturii halucinante despre fostul patron de club din Anglia » A agresat sexual o jucătoare, plus alte 500 de femei: „M-a tras și a încercat să mă sărute pe gură”

Ronnie Gibbons (44 de ani), fost căpitan a echipei feminine de fotbal a celor de la Fulham, a mărturisit că fostul patron Mohamed Al Fayed a agresat-o sexual în două rânduri.

Articol de Alexandru Tomuțiu   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

Ronnie Gibbons (44 de ani), fost căpitan a echipei feminine de fotbal a celor de la Fulham, a mărturisit că fostul patron Mohamed Al Fayed a agresat-o sexual în două rânduri.

Ronnie Gibbons a jucat pentru Fulham timp de 9 ani, între 1994 și 2003. Al Fayed a patronat clubul londonez între 1997 şi 2013. Fosta jucătoare a povestit momentele îngrozitoare în care finanțatorul a încercat să o sărute cu forța de două ori.

În anul 2000, „Fulham Ladies”, a devenit prima echipă de fotbal feminin din Europa care a trecut la profesioniști. Gibbons era căpitanul formației în acel moment și a mărturisit că a fost dusă de finanțator la Harrods, unul dintre magazinele de lux pe care acestea la deținea. Al Fayed avea în jur de 70 de ani la acel moment.

Ronnie Gibbons, despre clipele de groază petrecute cu fostul patron de la Fulham: „M-a tras aproape de el şi a încercat să mă sărute pe gură”


Mohamed Al Fayed

Acolo, patronul a încercat să o sărute fără voia ei: „M-a tras aproape de el şi a încercat să mă sărute pe gură. M-a ţinut cu mâinile de braţe, aşa că nu l-am putut îndepărta sau ceva de genul ăsta.

A fost un fel de poziţie de control, de genul «te domin». „Mă gândeam: «Ce să fac aici?» Simţeam o responsabilitate uriaşă pe umerii mei în acel moment, pentru că tocmai devenisem profesioniste. Mi-am cam mișcat capul ca să mă poată săruta doar pe obraz”, a povestit Gibbons, conform The Athletic.

Al Fayed se oferise să îi cumpere fetei un apartament și o mașină. Până la urmă a părăsit locația acestuia cu un plic care conținea aproximativ 600 de euro. A mai primit parfum și ciocolată. Câteva săptămâni mai târziu, Gibbons a fost din nou chemată de patron la Horrods. De această dată, Al Fayed a încercat să îi pipăie sânul


„Aveam părul blond, eram subțire, eram numit David Beckham al fotbalului feminin. În sfârșit, să spun povestea mea mă va ajuta să mă vindec și să scap de rușinea și durerea pe care le-am purtat de ani de zile”, a mai spus femeia.

Al Fayed a murit în august 2023, la 94 de ani. După decesul acestuia, peste 500 de femei au mărturisit că au fost agresate sau violate de acesta.

Condamnăm fără echivoc toate formele de abuz. Rămânem în procesul de a stabili dacă oricine de la club este sau ar fi fost afectat de Mohamed Al Fayed în orice mod, aşa cum este descris în relatările recente.

- a reacționat în mod oficial clubul Fulham

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.