Campionate

Motivul din cauza căruia a refuzat-o pe City! „Dacă n-aș fi avut probleme, nu era cazul să plec din Manchester”

Paul Pogba i-a salutat pe tifosii torinezi acum două săptămâni, la remiza cu Cagliari (1-1), de pe Allianz Stadium / Foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

Paul Pogba (31 de ani), mijlocaș francez a cărui suspendare pentru dopaj va expira pe data de 11 martie 2025, e dispus să renunțe la bani pentru a rămâne la Juventus. Jucătorul bianconero a dezvăluit, într-un interviu apărut în Gazzetta dell Sport și ESPN, că a fost aproape să joace sub comanda lui Pep Guardiola, însă a ratat mutarea pe „Etihad” din pricina evenimentelor din viața extrafotbalistică!

Numărătoarea inversă deja a pornit pentru Paul Poga. Mijlocașul francez a avut de câștig de cauză la TAS, care i-a redus substanțial suspendarea primită pentru că fost depistat pozitiv la un control doping, de la 4 ani la 18 luni. Astfel că peste 143 de zile va avea dreptul să revină pe gazon, cel mai probabil la echipa lui Thiago Motta.

Internaționalul cu 91 de selecții și 11 goluri pentru reprezentativa „Cocoșului Galic” Mijlocașul a trecut la atac în mass-media, acordând interviuri ziarului italian și portalului american. Francezul a mărturisit că a fost în pragul unui transfer spectaculos în 2022, de la Manchester United la rivalii de la City.

Paul Pogba, la premiera filmului „4 Zeros”, desfășurată marți, la Pathe Palace din Paris / Foto: Imago

Liber după 6 ani la United, de unde plecase la fel în 2012!

Paul devenise liber în iulie 2022, după ce contractul pe șase sezoane cu echipa de pe Old Trafford îi expirase. Și Man City căuta înlocuitor pentru brazilianul Fernandinho. Managerul „cetățenilor” îl curta pe Pogba, numai că mai multe întâmplări nefericite în viața personală l-au împiedicat pe campionul mondial să facă pasul la rivalii de moarte.

Oamenii mă evitau, deși obișnuiau să mă invite la săptămânile modei și la astfel de evenimente. Dintr-odată a fostr ca și cum ar fi spus „nu-l mai putem chema pe Pogba”

Paul Pogba, mijlocaș Juventus

"Să fiu sincer, am avut o mulțime de motive. Am suferit acea spargere de locuință, am avut apoi o problemă cu șantajul și a trebuit să plec din Manchester.


223de jocuri a avut Pogba la Manchester United, reușind 39 de goluri și 48 de asisturi. La Juventus, Paul a bifat 190 de apariții, 34 de goluri și 28 de pase decisive

Să spun așa, dacă nu aș fi avut necazuri, aș fi putut să merg la City. În mintea mea mereu a fost dorința să rămân în Manchester".

Familia lui Pogba a rămas traumatizată după jaful din 2022!

Casa lui Pogba a fost jefuită de hoți în martie 2022, în timp ce francezul și soția sa, Zulay, erau la meci și în timp ce copiii lor mici dormeau la etaj.

Acest incident a lăsat a provocat cuplului o traumă profundă. Ei au hotărât să părăsească Manchester pentru a scăpa de aceste coșmaruri interminabile.

Paul Pogba nu doar că a refuzat-o pe City, dar i-a întors spatele și lui PSG, alegând, în schimb, să se întoarcă la fostul club, Juventus. Acolo unde speră să încerce o relansare a carierei sale, după interdicția de dopaj.

De altfel, francezul, „deposedat” de orice cotă pe Transfermarkt.de! (din cauza sancțiunii pentru dopaj), și arată foarte relaxat și încrezător în viitorul său.

Paul Pogba radia de fericire alături de Zulay, la ceremonia de la Palatul Pathe din Paris / Foto: Imago

Dovadă că PP s-a afiat zâmbitor la premiera filmului francez de fotbal „4 Zeros" de marți, prilej cu care apărut lângă soția sa, Zulay, pe covorul roșu la Paris.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.