Liga 1

Tony da Silva, oferta pe masă din România! Decizia fostului „principal” de la Iași

Tony da Silva, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

La mai bine de o lună după ce a plecat de la Poli Iași, Tony da Silva (43 de ani) a recunoscut faptul că a primit trei oferte în această perioadă. Una a venit din România, alta din Portugalia, iar alta din Indonezia.

Tony nu a dus lipsă de oferte după ce și-a dat demisia de la Iași la începutul lunii septembrie. GSP.ro dezvăluia în urmă cu o lună faptul că antrenorul portughez a fost dorit pe banca lui FC Argeș.

Tehnicianul a intrat sâmbătă în direct și a confirmat oferta pe care a primit-o din partea piteștenilor. A refuzat-o, iar Argeș l-a numit „principal” pe Bogdan Andone, fostul antrenor de la FC Botoșani.

Tony da Silva, dorit de 3 echipe


Pe lângă oferta primită de la FC Argeș, Tony a precizat faptul că a mai fost dorit de o formație din liga a doua portugheză și una din Indoenzia. Acesta a declinat toate propunerile și a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

Concret, tehnicianul n-a vrut să se implice imediat după plecarea de la Iași într-un alt proiect, ci și-a dorit să mai aștepte o perioadă.

„Am avut ofertă și din România, din Liga a doua, și din a doua ligă din Portugalia. Am fost abordat chiar ieri de o echipă din Indonezia, pentru mulți bani, dar momentan nu îmi doresc asta pentru cariera mea de antrenor.

Am fost întrebat dacă sunt interesat să o preiau pe FC Argeș. Din punctul meu de vedere nu meritam, nu era momentul, abia plecasem de la Iași și nu eram pregătit din punct de vedere emoțional, psihic, să accept orice propunere, din orice țară.


Acum m-am reorganizat, vedem ce va fi în viitor, nu sunt disperat. Vreau să iau cel mai potrivit proiect pentru mine”, a declarat Tony, la Digi Sport Matinal.

În acest moment, Tony se află acasă, în Portugalia. Tony o prelua pe Poli Iași pe 31 martie 2024, când îi lua locul lui Leo Grozavu. În cele 5 luni, a obținut 6 victorii, două remize și 8 eșecuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.