Liga 1

Bornă importantă atinsă de CFR Cluj la meciul cu Petrolul: „Haideți să ne bucurăm împreună!”

CFR Cluj joacă în această seară pe terenul celor de la Petrolul Ploiești, de la 21:00, în runda cu numărul #13 din Superliga. Va fi meciul cu numărul 1000 al clubului feroviar pe prima scenă a fotbalului românesc. / foto: Facebook CFR Cluj

Articol de Liviu Manolache, Alexandru Tomuțiu   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

CFR Cluj joacă în această seară pe terenul celor de la Petrolul Ploiești, de la 21:00, în runda cu numărul #13 din Superliga. Va fi meciul cu numărul 1000 al clubului feroviar pe prima scenă a fotbalului românesc.

Înființat în 1907, clubul a jucat pentru prima dată în prima ligă în anul 1947. În total, CFR Cluj a strâns 30 de sezoane în primul eșalon. În acest timp, echipa din Gruia a câștigat 8 campionate, primul în 2008, iar ultimul în 2022. Cinci dintre acestea au fost sub comanda lui Dan Petrescu.

„Feroviarii” au postat un mesaj pe contul de Facebook prin care au marcat atingerea acestei borne.

CFR Cluj, la meciul cu numărul 1000 în Superliga


CFR Cluj, la meciul cu numărul 1000 în Superliga / foto: Facebook CFR Cluj

„Se spune că o imagine valorează cât o mie de cuvinte! Pentru 1000 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, însă, o fotografie nu e de ajuns. Nici măcar 1000 de imagini nu ar putea îngloba sutele de mii de aplauze sau nenumăratele zâmbete pe care băieții noștri ni le-au adus.

Pentru cele 1000 de meciuri în Liga 1 stau dovadă cele 8 titluri de Campioană pentru care atât jucătorii, cât și staff-ul tehnic și administrativ au muncit neîntrerupt. Pentru această bornă importantă stați dovadă voi, suporterii, care ne-ați fost alături încă de la primul nostru duel.

CFRiști, astăzi jucăm meciul 1000! Haideți să ne bucurăm împreună de această performanță și, tot împreună, să luptăm pentru victorie!”, a apărut pe pagina de Facebook a celor de la CFR Cluj.


Petrolul este una dintre surprizele plăcute ale acestui început de sezon. Aveau probleme și cu banii și parcă nu merge nimic bine acolo, dar cei care au venit și antrenorul au organizat foarte bine echipa. Au adus 4-5 jucători foarte buni. Au avut înfrângerea cu UTA, dar au avut un parcurs foarte bun. Sunt neînvinși acasă, publicul îi ajută foarte mult, vom avea un meci foarte greu. Important e să avem o reacție pozitivă, să dăm mai mult toți.

- Dan Petrescu, la conferința premergătoare meciului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.