Liga 1

Răsturnare de situație! S-a refăcut și poate juca în Dinamo - FCSB: „Este bine, va fi în lot”

Elias Charalmbous (44 de ani), antrenorul de la FCSB, a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo, care se va juca duminică, 20 octombrie, de la 21:00.

Articol de Alexandru Tomuțiu   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

Elias Charalambous (44 de ani), antrenorul de la FCSB, a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo, care se va juca duminică, 20 octombrie, de la 21:00.

Elias Charalambous a anunțat o revenire importantă în lotul campioanei la meciul cu Dinamo. Fundașul central Siyabonga Ngezana s-a refăcut și este apt pentru a juca împotriva echipei din „Ștefan cel Mare”. Ngezana se accidentase în luna septembrie, la echipa națională a statului Togo, și a lipsit de la ultimele 6 partide.

Mihai Stoica spusese că stoperul va reveni pe teren la meciul cu Dinamo, dar patronul Gigi Becali anunța în urmă cu 3 zile că acesta va fi menajat în derby.

Siyabonga Ngezana, fundașul de la FCSB / foto: Imago Images

Adrian Șut va putea juca și el cu Dinamo. Va lipsi însă Florin Tănase, accidentat la meciul cu Gloria Buzău (3-2). Nu va juca nici Mihai Lixandru, care va lipsi o perioadă mai lungă.

VIDEO. Elias Charalambous a anunțat revenirea pe teren a lui Siyabonga Ngezana: „Este bine, va fi în lot cu Dinamo”

„În primul rând, vreau să felicit naționala pentru cele două victorii, pe domnul Lucescu și tot staff-ul. Felicit și naționala de tineret pentru calificarea la Euro. Despre meci, știm că este un derby, suntem pregătiți. Știm că va fi greu, dar ne-am pregătit forate bine. Contează foarte mult cum începi meciurile de acest gen.


Cred că Dinamo a început foarte bine, spre deosebire de anul trecut, dar în derby-uri asta nu contează atât de mult. Este ceva normal pentru noi să se anunțe echipa înainte de meci. Uneori este așa cum o anunță, alteori nu este.

Jucătorii sunt bine, cu excepția lui Tănase, mai are nevoie de puțin timp. Ngezana și Șut sunt sută la sută. Ngezana va fi în lot. Astea sunt cele mai frumoase meciuri, trebuie să ne bucurăm de atmosferă, la fel și în meciurile europene și în toate meciurile care se joacă cu stadionul plin.

Să fiu sincer, pregătim meciurile la fel. Știm că este un meci special pentru fanii noștri și vom juca pentru ei. Trebuie să ne controlăm emoțiile și să fim bine pe teren. E normal ca jucătorii să aibă emoții, dar trebuie să le controleze și să dea tot ce au mai bun. Mă gândesc doar la meciul cu Dinamo, apoi mă voi gândi la Rangers. Vrem să le câștigăm pe ambele. Luăm totul pas cu pas”, a spus Elias Charalambous.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.