Liga 1

Schimbare iminentă de antrenor în Superliga?! Urmează ședința decisivă

Costel Gâlcă și Marius Măldărășanu, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

Nici nu a trecut bine pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, că un club din Superliga este gata să renunțe la serviciile antrenorului. Hermannstadt ia în calcul despărțirea de Marius Măldărășanu (49 de ani), tehnicianul echipei.

Sibienii au pierdut vineri pe terenul Gloriei Buzău fără drept de apel, scor 0-3, și se află pe locul 13 în Superliga, cu 13 puncte. Hermannstadt n-a mai câștigat în ultimele 5 meciuri, ba chiar a pierdut în ultimele 3.

A primit în total 11 goluri în ultimele 3 meciuri, iar la club va avea loc o ședință de urgență. Anunțul a fost făcut de Claudiu Rotar, președintele clubului.

Marius Măldărășanu, OUT de la Hermannstadt?! Anunțul clubului: „Mâine ne întâlnim”


Claudiu Rotar, oficialul sibienilor, s-a arătat nemulțumit de parcursul echipei din acest sezon. El a explicat faptul că nu s-a luat nicio decizie în acest moment, însă duminică va avea loc o întâlnire care poate fi decisivă în legătură cu viitorul lui Măldărășanu.

„Am luat mai puțin cu una față de ultimele două meciuri. În ultimele două meciuri am luat 4 goluri, acum am luat 3. Nu știu, nu e bine. Mâine ne întâlnim, o să vină echipa la Sibiu, azi a avut zi liberă. Nu am stabilit nimic încă. E complicat, suntem într-o pasă proastă.

Dar echipa asta a bătut FCSB, a făcut egal cu Craiova, a bătut Iașiul. Sunt momente și momente, așa e în fotbal”, a declarat Claudiu Rotar, pentru iamsport.

Despre situația lui Măldărășanu a precizat faptul că nu s-a discutat momentan. Însă Rotar nu a înțeles motivul pentru care antrenorul a efectuat 6 modificări în echipa de start a sibienilor.


„Nu am discutat despre asta. Noi nu am înțeles cele 6 schimbări din echipa de start. Când faci 6 schimbări într-o echipă înseamnă că ai o teamă de ceva, nu funcționează ceva”, a adăugat oficialul sibienilor, pentru sursa citată.

Fostul mijlocaș central de la Petrolul, Rapid sau FC Brașov este la cârma echipei sibiene din vara lui 2021. Are 132 de meciuri pe banca lui Hermannstadt. În primul sezon la echipă, acesta a reușit promovarea, braț la braț cu Petrolul Ploiești.

În primul sezon de după revenire, Hermannstadt a terminat chiar deasupra locurilor de baraj, apoi roș-negrii s-au luptat chiar la play-off, terminând pe locul 3 din play-out, în cele din urmă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.