Liga 1

Ce sumă importantă intră în conturile lui Dinamo din biletele vândute la meciul cu FCSB: „Undeva pe acolo”

Dinamo primește vizita celor de la FCSB duminică, 20 octombrie, de la 21:00. Echipa din „Ștefan cel Mare” va încasa o sumă importantă din vânzarea biletelor.

Articol de Alexandru Tomuțiu   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

Dinamo primește vizita celor de la FCSB duminică, 20 octombrie, de la 21:00. Echipa din „Ștefan cel Mare” va încasa o sumă importantă din vânzarea biletelor.

Cu o zi înainte de meci, fanii dinamoviști au cumpărat în jur de 40.000 de bilete. Romeo Bănică, directorul de marketing al clubului, se așteapta ca Dinamo să încaseze aproximativ 350.000 de euro din vânzarea biletelor.

Dinamo incasează 350.000 de euro din bilete la meciul cu FCSB

„Am fost optimist de la început și chiar am crezut în acest target de 40.000 de bilete vândute pentru derby-ul cu FCSB. Cu trei zile înainte de marele meci, pot confirma că depășisem deja 38.000 de bilete vândute. Vom deschide și casele de bilete, iar tradiția ne arată că aproximativ 10% dintre spectatori își cumpără biletele direct de la casă, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la cel puțin 3.800 de spectatori suplimentari.


Cred că acest target nu doar că va fi atins, dar va fi chiar depășit. Mai mult, sper să depășim recordul stabilit în mai 2013, când am avut 43.789 de spectatori. În momentul de față, sectorul destinat oaspeților are încă multe locuri disponibile, ceea ce ne face să credem că stadionul va fi dominat de suporterii noștri.

Succesul în vânzarea biletelor este o reușită a întregii comunități dinamoviste. A fost un efort comun între club și suporteri. DDB, Peluza Cătălin Hîldan, voi, paginile și grupurile de suporteri au avut un rol crucial în promovarea continuă a acestui meci, iar meritul trebuie împărțit între toți cei care respiră alb-roșu.

Undeva pe acolo (n.r. 350.000 de euro), dar există mai multe variabile de luat în considerare, pentru că pot apărea amenzi în urma unui asemenea meci. Apoi, există riscul de a avea scaune rupte sau alte lucruri distruse, pe care trebuie să le plătești. E greu să spui, înaintea meciului, care va fi profitul.”, a spus Romeo Bănică, conform Radio Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.