Campionate

Refugiul ireal la limita dintre acoperiș și stele » Ultima dotare a noului „Santiago Bernabeu”

+8 Foto
Santiago Bernabeu are 81.000 de locuri, după renovare

Articol de Daniel Scorpie   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

Situat chiar la cel mai înalt inel, al cincilea, locul secret, aproape de paradis, ce va fi deschis fanilor care vor avea privilegiul de a prinde un bilet pe „Santiago Bernabeu” la El Clasico, sâmbăta viitoare, a fost dezvăluit de presa din Madrid.

Zona aleasă pentru "Sky Bar" este uimitoare și oferă o priveliște nemaipomenită.

Este bijuteria finală etalată de "OZN"-ul din capitala Spaniei, în care joacă los blancos și care a ajuns în faza de sfârșit a renovării templului "Santiago Bernabeu".

+8 Foto
Sky Bar, aflat pe acoperișul OZN-ului Santiago Bernabeu din Madrid / Foto: room 1804 DESIGN

„Panorama este unică, iar decorul e sofisticat și oferă o gastronomie excelentă. Barul are vedere la teren, iar suporterii se vor putea bucura, de asemenea, de o frumoasă priveliște spre Paseo de la Castellana și centrul Madridului”, scrie AS.

Spațiul este considerat de campioana mondială a cluburilor adevărata „bijuterie a coroanei” a stadionului renovat.

Pasarela, care înconjoară cerul de deasupra miticei arene, se întinde pe 700 de metri pătrați, oferind două terase, fiecare măsurând 250 de metri pătrați.

"Sky Bar" va fi astfel unul dintre cele mai mari și luxoase din lume, îmbinând fantastic fotbalul, gastronomia și divertismentul.


„Un spațiu unic și irepetabil, în armonie cu Santiago Bernabéu”, după cum afirmă Room 1804 (studioul de design interior responsabil cu estetica locației).

"Zona de la mare înălțime va fi transformată într-o zonă VIP personalizată în timpul evenimentelor, va fi un restaurant special în perioada orelor de masă și un club de noapte, cu experiențe senzaționale în timpul petrecerilor", explică același cotidian iberic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.