Liga 1

A răbufnit la adresa lui Mircea Lucescu: „Mă așteptam să joc mai mult”

Articol de Romeo Ene   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

Denis Alibec (33 de ani), atacantul Farului, a vorbit la conferința de presă premergătoare duelului din deplasare cu Rapid despre echipa națională a României.

Atacantul a fost convocat de selecționerul Mircea Lucescu (79 de ani) pentru duelurile cu Cipru și Lituania din Liga Națiunilor, însă n-a fost utilizat deloc. Atacantul a explicat la conferința de presă faptul că se aștepta să joace mai mult.

Denis Alibec, lăsat cu ochii în soare de Mircea Lucescu: „Nu pot să comentez”

La conferința de presă Alibec a precizat faptul că nu va comenta decizia selecționerului Mircea Lucescu de a-l lăsa pe banca de rezerve, însă avea așteptări mai mari.


Chiar și în acest context, Alibec se concentrează în acest moment pe echipa de club, care traversează o perioadă complicată din punct de vedere sportiv.

„Îmi pare rău că nu am avut minute la naţională. Chiar mă aşteptam să joc mai mult, dar este decizia lui Mister şi nu pot să comentez. Eu mereu am avut presiune când am jucat, mereu lumea se aştepta de la mine să decid meciul”, a declarat Denis Alibec, la conferința de presă.

Alibec a evoluat doar 3 minute pentru naționala României în primele 4 meciuri din Liga Națiunilor. Se întâmpla pe 9 septembrie, atunci când a fost trimis pe teren de Mircea Lucescu pe finalul duelului cu Lituania.

Denis Alibec, foto: Imago Images

Apoi a prefațat duelul cu Rapid, unul în care este anunțat titular. Deși nu este un meci decisiv, Alibec își dorește foarte mult victoria pentru ca Farul să iasă din situația grea în care se află.

„Va fi un meci foarte greu, atât noi, cât și ei, avem nevoie de puncte. Cred că este crucială victoria aceasta. Trebuie să ne impunem jocul şi să controlăm meciul. Important e să câştigăm, nu contează cine marchează.

Trebuie să ridicăm nivelul faţă de meciurile cu Buzău şi Dinamo. Nu se joacă ultima carte, dar este un meci important”, a adăugat vârful.

Farul este pe 11 în Superliga în acest moment, cu 13 puncte acumulate după 12 partide disputate. Obiectivul constănțenilor este calificarea în play-off.

700.000 de euroe cota lui Denis Alibec, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.