Liga 2

Patrick Petre, spectacol în meciul zilei din Liga 2 » Și-a dus echipa pe loc de play-off!

FOTO: Facebook @ceahlăul

Articol de Alexandru Stanciu   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

Patrick Petre (27 de ani), fiul fostului internațional român Florentin Petre (48 de ani), a reușit un meci mare astăzi, în victoria Ceahlăului de pe teren propriu contra celor de la CS Afumați, scor 3-0. A marcat un gol și a pasat decisiv la celelalte două goluri reușite de gazde.

Ceahlăul a urcat pe locul 4, cu 17 puncte obținute în 10 etape.

Patrick Petre, spectacol în meciul Ceahlăului cu CS Afumați

Patrick Petre a făcut faza primului gol. L-a servit ideal pe Carl Davordzie în careu, în minutul 15. Atacantul ghanez a preluat foarte bine mingea și după ce a fentat un fundaș advers, a trimis mingea în plasa porții adverse.


Davordzie i-a întors serviciul lui Patrick Petre în minutul 22. Ghanezul a reușit un assist de excepție, lăsându-l pe Patrick Petre singur cu portarul. Petre a reușit să fenteze portarul, driblându-l în dreapta, și a marcat apoi cu poarta goală pentru a dubla avantajul gazdelor.

În debutul reprizei secunde, în minutul 47, Patrick Petre a reușit un nou assist. Din colțul careului, Petre l-a servit ideal pe Davordzie cu un lob, iar atacantul ghanez a îndeplinit o formalitate, trimițând balonul în colțul din dreapta al porții, stabilind scorul final.

Marco Veronese: „Vreau să îi scot în evidență pe Patrick Petre și Carl Davordzie, astăzi merită”

Sunt foarte bucuros pentru rezultat, dar și pentru realizările jucătorilor, ale echipei. Vreau să scot în evidență și doi-trei jucători, pe Patrick Petre, Carl Davordzie și Geani Crețu. Nu e bine să evidențiezi jucători anume, dar astăzi merită și o fac.


Se poate spune că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. Am marcat rapid două goluri și am rămas concentrați, nu le-am dat șansa adversarilor să revină în joc. Nu vorbim despre play-off decât după alte câteva luni. Nu vreau ca jucătorii mei să se gândească atât de departe, vreau ca ei să rămână concentrați, cu picioarele pe pământ”, a declarat antrenorul Marco Veronese, potrivit jurnalistului Gelu Crăcană.

Ceahlăul, pe loc de play-off în Liga 2! Clasamentul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.