Campionate

„Istorie, tradiție și pasiune” » Mesaj pentru clubul din Superligă, afișat la meciul de astăzi din Italia

+27 Foto
Mesajul afișat de galeria lui Salernitana // foto: Facebook @ Ultras România 1918

Articol de Daniel Grigore   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

Suporterii formației italiene Salernitana au afișat un mesaj pentru Petrolul Ploiești astăzi, cu ocazia meciului de Serie B cu Spezia, câștigat de oaspeți cu 2-0.

Petrolul a împlinit 100 de ani de existență în 2024. Clubul din Ploiești a sărbătorit borna istorică pe 12 octombrie, o zi în care au pregătit multiple evenimente speciale.

Cei peste 10.000 de oameni veniți pe „Ilie Oană” s-au putut delecta cu scenografii de colecție, focuri de artificii, un moment artistic cu drone, o paradă a legendelor clubului și un meci amical cu Vitesse Arnhem, încheiat cu scorul de 1-1.


Mesaj pentru Petrolul Ploiești la meciul de astăzi din Italia

Centenarul Petrolului a fost sărbătorit și la mare distanță, în Salerno, oraș din sud-vestul Italiei. Suporterii lui Salernitana au afișat la meciul de astăzi cu Spezia un mesaj de felicitare pentru borna atinsă de clubul ploieștean. Galeriile celor două echipe, cel puțin o parte dintre brigăzile care le compun, sunt înfrățite.

„O sută de ani de istorie, tradiție și pasiune... La mulți ani, Petrolul Ploiești!!!”, este mesajul scris pe pânza afișată astăzi la Salerno, pe Stadio Arechi.

Raportat la cele întâmplate pe teren, fanii lui Salernitana nu au avut motive de bucurie astăzi. Favoriții lor au fost învinși pe teren propriu, golurile Speziei fiind semnate de Soleri (minutul 54) și Bertola ('73).


I Granata au adunat doar 11 puncte în primele 9 etape, jumătate cât a reușit liderul Pisa și 8 sub adversara de astăzi, care ocupă locul secund în Serie B.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.