Liga 1

În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”

+10 Foto
Becali și Simion la România TV

Articol de David Marinescu   —  sâmbătă, 19 octombrie 2024

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB și candidat din partea partidului AUR pentru alegerile parlamentare din 2024, a declarat că nu are niciun cont pe rețelele de socializare și că mai mulți români au fost „păcăliți” de conturi false care îi poartă numele.

Gigi Becali a făcut anunțul în direct la postul România TV, întrerupându-l pe colegul său de partid, George Simion.

FOTO. Gigi Becali, apariție excentrică alături de George Simion

+10 Foto
Gigi Becali, apariție excentrică la România TV

„Vreau să și anunț chestia asta, m-a sunat cineva ieri că nu știu ce se întâmplă pe internet, pe TikTok, că nu știu ce, că nu știu cum, că o persoană care e pusă de mine nu știu ce tâmpenii face. Mi-a zis că o să apară public și i-am zis «Băi, băiete, pot să apară, că nu știu eu TikTok-urile voastre!».

Habar n-am, nici nu mă interesează «TikTok-uri», «Facebook-uri», d-astea, «Instagrame». I-am spus lui Luțu la un moment dat: «Ia pune, mă, să văd cum e cu Instagramul asta». Și a pus, nu știam. Și când văd femei, femei, femei am întrebat «Mă, asta e Instagram?». I-am zis «Du-te bă de aici» și i-am aruncat telefonul!

Eu n-am TikTok, «Facebookuri», «Instagrame» d-astea, ca să știe lumea. Orice apare pe internet sunt numai minciuni, numai falsuri, nu am treabă cu ei, cu nimeni, că n-am nimic, nici Facebook, nimic. Nu-mi fac eu, nu-mi trebuie mie așa ceva, Doamne ferească-ne.

Sunt pe internet chestii d-astea de fraudă, vin la mine la palat că «Vezi, Doamne, că Becali îți dă», că «Dumneata mi-ai spus că am câștigat nu știu ce premiu». I-am zis «Du-te, bă, de aici! Că eu nu am Facebook, nu am avut în viața mea. Numai falsuri d-astea pe internet, șmecherii d-astea, altceva n-au ce să facă»”.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.