Liga 1

Hermannstadt a decis » Pe cine vrea să pună antrenor în locul lui Marius Măldărășanu

FC Hermannstadt a decis: pe cine vrea să pună antrenor

Articol de George Nistor   —  duminică, 20 octombrie 2024

FC Hermannstadt are două variante de antrenor după ce negocierile cu Adrian Mutu (45 de ani) au picat încă din startul tratativelor. Sibienii se grăbesc să instaleze un nou tehnician în locul lui Marius Măldărașanu, căruia i se reproșează forma proastă din ultimele etape.

Formația din Sibiu a picat pe locul 13 în Superliga, după două rezultate de egalitate și trei înfrângeri la scor. Petrolul, Sepsi și Gloria Buzău i-a administrat lui Hermannstadt 11 goluri, astfel că acționarul Claudiu Rotar se grăbește să ajungă la un acord cu viitorul tehnician.

Tony da Silva și Leo Grozavu, variante de antrenor pentru Hermannstadt

După ce au picat negocierile cu Adrian Mutu, conducătorii lui FC Hermannstadt s-au reorientat.


Tony da Silva este favorit să preia postul de antrenor la FC Hermannstadt

Din informațiile GSP, oficialii sibieni s-au îndreptat către Tony da Silva (43 de ani), ultima dată la Poli Iași, respectiv Leo Grozavu (57 de ani), fără angajament din martie 2024, predecesorul lui Tony în Copou.

Claudiu Rotar, acționarul lui Hermannstadt, consideră că situația este fără ieșire cu actualul antrenor, motiv pentru care, la ședința de astăzi, se va decide încetarea contractului cu Marius Măldărășanu.

„Senzația mea este că Măldărașanu a pierdut echipa. A scăpat-o de sub control, deciziile lui nu mai au efect. Înaintea meciului cu Gloria, când am văzut echipa, era să scap telefonul din mână, vă spun sincer”, a reacționat sâmbătă oficialul pentru GSP.ro.


Adrian Mutu a cerut 80.000 de euro la instalare

„Briliantul” a fost prima opțiune pentru banca Sibiului. Tratativele nu avansat foarte mult, întrucât Adrian Mutu a solicitat 80.000 de euro la instalare, sumă considerată mult prea mare de către clubul care l-a ofertat.

Și Marius Măldărășanu solicită bani pentru a părăsi postul pe care l-a acceptat în urmă cu mai bine de trei ani.

50.000 de euroeste clauza de reziliere a lui Măldărășanu cu Hermannstadt

Ar fi culmea ca după asemenea rezultate să-i mai dăm și bani! Cum spuneam, este o chestiune de onoare. Pur și simplu, între el și Hermannstadt nu mai există chimia de altădată. Se întâmplă și la case mai mari, nu doar la noi. am convocat o ședință cu toată lumea, acționari, jucători și antrenori. Mai întâi vrem să discutăm, să ne lămurim și abia apoi să luăm decizii. Vom vedea.



- Claudiu Rotar, acționar FC Hermannstadt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.