Liga 1

Raul Rusescu: „Doi jucători de la Dinamo au loc la FCSB” + Cucerit de un „câine”: „Nu există limită pentru el!”

Raul Rusescu a prefațat derby-ul Dinamo - FCSB

Articol de Alexandru Barbu   —  duminică, 20 octombrie 2024

În direct la GSP Live, Raul Rusescu, 36 de ani, a prefațat derby-ul dintre Dinamo și FCSB # Rivalele se duelează diseară, de la 21:00, în etapa cu numărul 13. Derby-ul va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro, cu informații în timp real de la reporterii Gazetei, care vor acoperi meciul din toate colțurile stadionului, și în direct la TV pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Pe Arena Națională sunt așteptați peste 40.000 de fani.

Fostul golgheter al celor de la FCSB, de două ori campion cu roș-albaștrii, Rusescu se așteaptă ca echipa antrenată de Charalambous și Pintilii să învingă, însă vorbește și despre așteptările mari din partea fanilor dinamoviști.

VIDEO. Raul Rusescu: „Mizez pe victoria FCSB, dar, după mult timp, fanii lui Dinamo au speranțe”


„Mizez pe victoria celor de la FCSB, însă așteptările sunt mari de această dată din partea fanilor dinamoviști. După mult timp, au o echipă bună. Kopic face o treabă foarte bună la Dinamo, echipa marchează, arată bine pe faza ofensivă. Au jucători care pot decide meciul. Au făcut o treabă foarte bună cu Cîrjan, un jucător de creație, care îmi place.

Acum, după mult timp, fanii lui Dinamo chiar au speranțe că pot învinge FCSB. Ambele echipe sunt ofensive, vom vedea două peluze care se vor întrece în cântece. Acest derby are tot ce-i trebuie”, a declarat Rusescu, la GSP Live.

Raul Rusescu: „Politic și Cîrjan sunt de nivelul FCSB”

Întrebat cine din echipa lui Dinamo ar avea loc la FCSB, Rusescu a rostit două nume: extrema stângă Dennis Politic și mijlocașul ofensiv Cătălin Cîrjan.


„E interesant exercițiul. Cred că Politic... Unde să joace? Îi găsim loc (n.r. – râde), cum i-am găsit și lui Tănase. E de nivelul FCSB, la fel și Cîrjan, îmi place mult de el.

Modul în care vede Cîrjan fotbalul este deosebit, nu există limite pentru el în ce privește progresul pe care îl poate avea. Poate crește foarte, foarte mult, e încă tânăr. De aceea sunt surprins că Rapid a renunțat atât de ușor la el. OK, și Arsenal a renunțat la el, dar vorbim despre Arsenal, alt nivel. La Rapid a jucat foarte puțin, la început, apoi a dispărut de tot din echipă”, a spus Rusescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.