Liga 1

A văzut gestul lui Louis Munteanu și l-a pus la punct imediat: „O generație răsfățată, nu mai intram în vestiar”

Articol de Alexandru Tomuțiu   —  duminică, 20 octombrie 2024

Fostul mijlocaș Ovidiu Herea (39 de ani) a văzut gestul făcut de Louis Munteanu (22) după ce a fost schimbat în meciul Petrolul - CFR Cluj, scor 0-0, din runda cu numărul #13 din Superliga, și a reacționat.

Lăsat pe banca de rezerve, Louis Munteanu a fost introdus la pauză de Dan Petrescu și a fost scos în prelungirile partidei. Faptul că a fost schimbat l-a deranjat foarte tare pe Munteanu. A boscorodit în timp ce ieșea de pe gazon, l-a smucit pe Cristi Panin la marginea terenului, în timp ce delegatul încerca să-l calmeze, apoi s-a așezat nervos pe bancă, ignorându-l total pe antrenorul Dan Petrescu.

GALERIE FOTO. Schimbat în prelungiri, Louis Munteanu l-a smucit pe Panin și ignorat pe Dan Petrescu!


Ovidiu Herea condamnă gestul făcut de tânărul jucător și spune că în vremurile în care era fotbalist nu aveau loc astfel de momente. Zice că dacă ar fi avut o astfel de reacție față de Cosmin Olăroiu, care l-a antrenat la FC Național, nu ar mai fi intrat în vestiar.

Ovidiu Herea condamnă gestul lui Louis Munteanu: „Nu ai voie să ai reacţia asta, trebuie să ai un respect faţă de Petrescu”

„E o generaţie răsfăţată, nu ai voie să ai reacţia asta, trebuie să ai un respect faţă de Petrescu, nu înţeleg reacţia pe care a avut-o. Eu când eram de vârsta lui, nu îmi aduc aminte să am o astfel de reacţie faţă de Olăroiu, nu mai intram în vestiar!”, a spus Ovidiu Herea, la Prima Sport.

Nu am vorbit cu niciunul dintre ei. Mi-e greu să exprim un punct de vedere, pot doar bănui. Din câte am observat, Louis Munteanu a fost schimbat imediat după ce a fost o tragere de tricou a lui Papp. Avea și un galben. Eu am crezut că a fost doar pentru a-l proteja și pentru a nu primi al doilea avertisment. Nu știu dacă e așa, s-ar putea să fiu în eroare.

- Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.