Stranieri

Mirror anunță: Radu Drăgușin și-a decis viitorul!

Radu Drăgușin, foto: Instagram @radudragusin5

Articol de Romeo Ene   —  duminică, 20 octombrie 2024

Radu Drăgușin (22 de ani) a decis ce va face din iarnă, după ce a fost rezervă din nou pentru Tottenham, în meciul pe care formația lui l-a câștigat sâmbătă în fața lui West Ham, scor 4-1. Publicația Mirror anunță decizia pe care a luat-o jucătorul.

„Starul lui Tottenham, Radu Drăgușin, și-a decis viitorul în contextul în care nu prinde minute la formația londoneză”, scriu englezii. Drăgușin s-a remarcat negativ în meciul lui Tottenham cu Qarabag, din Europa League, atunci când a fost eliminat în minutul 8.

Radu Drăgușin rămâne la Tottenham

Drăgușin nu a reușit să se impună ca titular la Tottenham. Este a treia variantă după Cristian Romero și Micky van de Ven. Englezii au anunțat faptul că Drăgușin nu ia în considerare o plecare și va lupta pentru postul de titular. În orice caz, dacă ar fi ales să plece, ar fi făcut-o sub formă de împrumut sau în cazul în care un club ar fi achitat o sumă de transfer în schimbul lui.


„Radu Drăgușin nu-și dorește să părăsească echipa în ciuda lipsei jocurilor. El a fost titular o singură dată pentru Tottenham în acest sezon. Napoli s-a interesat de serviciile lui, însă jucătorul nu-și dorește să plece și va lupta pentru un post de titular.

Cristian Romero și Micky Van de Ven rămâne cuplul de fundași centrali preferat de Ange Postecoglou. Există încredere că Drăgușin va primi minute atât în Europa, cât și în meciurile din Cupă”, precizează englezii.

Deși nu impresionează la echipa de club, Drăgușin își face treaba la echipa națională. A evoluat în cele 4 meciuri pe care „tricolorii” le-au disputat în Liga Națiunilor și a înscris în meciul din Cipru. În plus, a contribuit la golul victoriei din Lituania, atunci când a luat o acțiune pe cont propriu, iar Denis Drăguș a marcat.

Așteptam acest gol de ceva timp, am fost de câteva ori aproape și nu a intrat. Sunt foarte fericit pentru această reușită, trebuie să continuăm la fel. Am dovedit că suntem echipa mai bună, am controlat meciul. Trebuie să o ținem pe aceeași direcție pentru a ne merita locul la Mondial.



- Radu Drăgușin


25 de milioane de euroe cota lui Radu Drăgușin, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.