Liga 1

Prima reacție a lui Ioan Varga, după răbufnirea nervoasă a lui Louis Munteanu față de Dan Petrescu

+13 Foto
Ioan Varga

Articol de Romeo Ene   —  duminică, 20 octombrie 2024

Ioan Varga, patronul CFR-ului, a anunțat prima măsură după cele întâmplate la meciul dintre Petrolul și CFR Cluj, terminat la egalitate, 0-0. Louis Munteanu (22 de ani), atacantul ardelenilor, a fost trimis pe teren la pauză și schimbat în prelungiri de Dan Petrescu (56 de ani). Ulterior, atacantul l-a ignorat total pe antrenor și s-a așezat nervos pe bancă.

Varga a văzut conflictul dintre cele două părți și a reacționat. Acesta a explicat faptul că va avea o ședință cu cei doi pentru a lămuri toate lucrurile, iar ulterior va lua o decizie.

Ioan Varga, după conflictul dintre Louis Munteanu și Dan Petrescu: „Mâine avem ședință”

Scenele inedite au continuat la Ploiești, pentru că la câteva zeci de secunde distanță camerele au revenit la banca lui CFR, unde Petrescu, așezat pe vine, încerca să dialogheze cu Munteanu. Nu părea că argumentele „Bursucului” aveau efect, Louis privea în altă direcție, în continuare nervos.


Patronul CFR-ului a anunțat faptul că va organiza o ședință luni în care va discuta cu cei doi pentru a afla mai multe despre această situație.

„O să fac mâine (n.r. – luni) o şedinţă, o să văd care a fost problema, apoi vom vorbi mai multe despre această situaţie”, a declarat Varga, pentru Sport pe Surse.

În mod surprinzător, la flash-interviu, Dan Petrescu a fost destul de calm, nu a avut o reacție dură la adresa elevului său.


„S-a supărat la schimbare. E normal să te superi, e încă tânăr și a venit după o calificare. L-am văzut că șchioapătă puțin și sincer am crezut că e accidentat. Plus că nu joacă următorul meci. De asta l-am schimbat. Nimic altceva. Îl înțeleg că e supărat, dar cred că data viitoare ar trebui să fie mai atent”, a declarat antrenorul CFR-ului.

În urma acestui rezultat, CFR este pe locul 3, la egalitate cu Oțelul Galați și Petrolul. Pentru vicecampioana României urmează duelul de pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.