Liga 1

Dezvăluiri tari ale rapidistului care a împărțit vestiarul cu staruri de la City și United: „Ei sunt deschiși să facă asta. Mi s-a părut fascinant”

Alexandru Dobre (26 de ani), aripa stângă de la Rapid, a spus ce relație a avut cu unele staruri pe care le-a cunoscut de-a lungul carierei sale.

Articol de Alexandru Tomuțiu   —  duminică, 20 octombrie 2024

Alexandru Dobre (26 de ani), aripa stângă de la Rapid, a spus ce relație a avut cu unele staruri pe care le-a cunoscut de-a lungul carierei sale.

Alexandru Dobre a fost legitimat de-a lungul carierei la Bournemouth, Wigan, Bury, Rochdale, Dijon și Famalicao. În perioada petrecută la Dijon a avut ocazia să înfrunte vedete precum Kimpembe, Marquinhos, Mbappe, iar la Bournemouth a fost coechipier cu Nathan Ake, apărătorul de la Manchester City, și Joshua King, atacant trecut pe la Manchester United.

Acesta spune că a avut o relație foarte bună cu Ake și King, care chiar încercau să îl ajute cu sfaturi în perioada în care au fost coechipieri.

Alexandru Dobre, despre perioada petrecută în străinătate: „Mi s-a părut fascinant că nu le ţin secret doar pentru ei”


„Am fost coechipier cu Ake, de la City, cu care mă sfătuiam mult. Cu Joshua King, atacantul de la United şi Bournemouth, Wilson de la Newcastle de la care luam sfaturi şi încercam să le implementez.

Ei sunt deschişi să împărtăşească lucrurile pe care le cunosc şi le fac deja ceea ce mi s-a părut fascinant că nu le ţin secret doar pentru ei. Vor ca şi tinerii să aibă un model de urmat sau să urmeze sfaturile lor.

Am jucat şi cu adversari precum Kimpembe, Marquinhos, Mbappe, când eram la Dijon, în prima ligă”, a spus Alexandru Dobre, conform orangesport.ro.

Alex Dobre a devenit fotbalistul Rapidului în această toamnă. Fotbalistul poate să debuteze pentru giuleșteni în meciul cu Farul, care se va juca luni, 2 octombrie, de la 21:00. Clinton N'Jie și Aaron Boupendza pot bifa și ei primele minute în vișiniu.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.