Campionate

Golgheterul campioanei din Bundesliga, implicat într-un accident rutier grav! Primele detalii

+10 Foto
Victor Boniface, implicat într-un accident rutier în Germania

Articol de Romeo Ene   —  duminică, 20 octombrie 2024

Veste-șoc din Germania! Victor Boniface (23 de ani), golgheterul lui Bayer Leverkusen, campioana, a fost implicat într-un accident grav de mașină. Evenimentul nefericit a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Pe Internet circulă imagini cu o mașină răsturnată pe autostradă, complet distrusă pe partea dreaptă, potrivit celor de la n-tv.de. De asemenea, Boniface este surprins în timp ce are mâna plină de sânge.

FOTO. Imagini cu puternic impact emoțional! Boniface, implicat într-un accident rutier în Germania

+10 Foto
Victor Boniface, implicat într-un accident rutier în Germania

Victor Boniface, implicat într-un accident rutier în Germania

Atacantul a fost rănit destul de grav, însă viața lui nu este în pericol în acest moment. Fotografiile cu accidentul au fost publicate chiar de starul lui Bayer Leverkusen. Momentan nu se cunosc prea multe detalii despre accident, însă Boniface a transmis un mesaj pe Instagram.

Dumnezeu e cel mai mare. Mulțumesc, Doamne! Încă nu a venit timpul”, a precizat nigerianul, aparent ușurat pentru că nu a pățit nimic grav. Ulterior a șters postările. Potrivit presei din Germania, Boniface nu se afla la volan, iar ulterior a fost transportat cu ambulanța.

Clubul a confirmat faptul că jucătorul se simte bine în acest moment, având în vedere circumstanțele accidentului. În imaginile publicate de jucător brațul său era plin de sânge, semn că impactul a fost destul de puternic.


Atacantul de 23 de ani este la al doilea sezon pentru Bayer Leverkusen. A contribuit decisiv la câștigarea campionatului, în contextul în care nemții n-au pierdut niciun meci pe parcursul sezonului. A marcat de 14 ori în 23 de meciuri. Drept răsplată, a fost convocat în premieră la naționala Nigeriei.

În acest sezon a marcat de 7 ori în 10 meciuri în toate competițiile. Sâmbătă, în meciul câștigat de Leverkusen în fața lui Frankfurt pe teren propriu, a ratat o lovitură de la 11 metri, însă s-a revanșat și i-a adus egalarea echipei sale, după o reușită cu capul. Leverkusen joacă miercuri pe terenul lui Brest, în Liga Campionilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.