Stiri extrasport

Fosta vedetă din Superliga se distrează cu iubita în Dubai! Francesca a lăsat România, unde era vedetă TV, și s-a mutat cu el în Emiratele Arabe Unite

+53 Foto
Francesca, iubita lui Juan Bauza. Foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu   —  duminică, 20 octombrie 2024

Juan Bauza (28 ani), fostul mijlocaș al lui FCU Craiova transferat de Bani Yas, trăiește la cote maxime în Emiratele Arabe Unite.

Bauza a plecat de la FCU Craiova în Emirate, după retrogradarea echipei oltene în Liga 2. El e împrumutat, dar Bani Yas are opțiune de transfer definitiv.

Juan Bauza se distrează cu iubita în Dubai! Cât de bine arată tânăra care l-a cucerit


Pozele pe care le pune pe Instagram arată că trăiește o viață de lux în Orientul Mijlociu.

Argentinianul a avut câteva zile libere după succesul lui Bani Yas din Cupa Președintelui (1-0 cu Dibba Al Fujairah) și a petrecut în Dubai.

Impreună cu iubita Francesca, fotbalistul a făcut o croazieră pe o insulă din Golful Persic, unde s-au relaxat la soare. Cei doi s-au fotografiat în mai multe ipostaze în cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, bucurându-se din plin de minivacanţă.

Francesca a lăsat România și s-a mutat pentru Juan Bauza în Emiratele Arabe Unite


Bauza este însoţit în Emiratele Arabe Unite de frumoasa lui iubită. Argentinianul are o relație cu Francesca Simionescu, o fostă jurnalistă Digi 24 și Antena 1.

Frumoasa blondă, care e născută și crescută în Craiova, a început cariera în presă la Digi 24. Apoi a venit transferul la București și după trei ani mutarea la Antena 1. După câțiva ani de presă, Simionescu a decis să schimbe domeniul și să se mute pe PR și comunicare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.