Campionate

Dezastru în campionat pentru Rangers, înainte de meciul cu FCSB din Europa League

Jucătorii lui Rangers, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene   —  duminică, 20 octombrie 2024

Rangers a pierdut surprinzător astăzi pe terenul lui Kilmarnock, scor 0-1, în etapa 8 din campionatul Scoției. Este o vestă bună pentru FCSB în contextul în care cele două formații se vor întâlni joi, 24 octombrie, în etapa 3 din Europa League.

Formația lui Philippe Clement (50 de ani) a făcut o partidă modestă și a fost învinsă de o formație care nu emite pretenții la primele locuri. Ianis Hagi (25 de ani) nu a evoluat în acest duel în contextul în care a fost eliminat etapa trecută. Clement împlinise săptămâna aceasta un an de când o preluase pe Rangers.

Rangers a pierdut surprinzător! Urmează duelul cu FCSB

Adversara FCSB-ului era mare favorită înaintea acestui duel. Mai mult decât atât, a avut șansa să profite de pasul greșit făcut de Celtic. Rivala lui Rangers a remizat în această etapă pe teren propriu în fața lui Aberdeen, scor 2-2.


În acest context, Rangers se putea apropia de liderul la zi din campionatul Scoției. Unicul gol al partidei a fost marcat de Marley Watkins (34 de ani), în minutul 87. Este un rezultat dezamăgitor pentru Rangers, care se află doar pe locul 3 în campionat, cu 16 puncte acumulate după primele 8 etape.

Adversara formației lui Clement, Kilmarnock, este pe 7, cu 9 puncte. Lider în campionat rămâne Celtic, cu 22 de puncte, la egalitate cu surpriza Aberdeen, ocupanta poziției secunde.

Clasamentul la zi din campionatul Scoției

Pentru Rangers urmează duelul din Europa League de pe teren propriu cu FCSB. Partida este programată joi, 24 octombrie, de la 22:00. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Dacă scoțienii se află pe locul 17 în grupa de Europa League, cu 3 puncte după primele 2 etape, FCSB este pe 4, cu 6 puncte din 6 posibile.


Rangers a învins-o în deplasare pe Malmo în prima etapă, scor 2-0, însă a cedat fără drept de apel pe teren propriu, în fața lui Lyon, scor 1-4.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.