Liga 1

3 puncte esențiale! Miză uriașă pentru Dinamo și FCSB în Derby de România

Articol de Sergiu Alexandru   —  duminică, 20 octombrie 2024

Dinamo și FCSB se înfruntă de la ora 21:00 în Derby de România. Iar victoria ar însemna enorm pentru cele două echipe. Nu doar prin prisma rivalității, ci și în clasament.

  • Dinamo – FCSB, meci care se joacă pe Arena Națională, va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro, cu informații în timp real de la reporterii Gazetei, care vor acoperi meciul din toate colțurile stadionului.
  • La TV, Dinamo – FCSB va fi în direct pe Prima Sport și DigiSport

Cele două rivale sunt despărțite de două puncte în clasamentul Superligii. „Câinii” sunt pe 6, cu 18 puncte, FCSB e pe 8, cu 16 puncte. Iar o victorie ar aduce puncte extrem de importante pentru ambele formații.

3 puncte esențiale pentru Dinamo și FCSB


Superliga se apropie de finalul turului. S-a jucat 12 etape (FCSB are un meci în minus), iar fiecare punct obținut este esențial pentru o clasare cât mai bună la finalul sezonului regulat. Iar pentru cele două rivale de azi, miza e una extrem de mare.

Echipa lui Zeljko Kopic a impresionat până acum în Superligă și speră la un loc în play-off, deși sezonul trecut s-a salvat de la retrogradare la baraj. „Câinii” au în acest moment 18 puncte și sunt pe locul 6. Iar o victorie ar fi extrem de valoroasă.

Dinamo ar ajunge la 21 de puncte, ceea ce ar face-o să fie la egalitatea cu Universitatea Craiova, pe locurile 2-3. S-ar distanța de locul 7 (Sepsi, 17 puncte) și ar păstra-o pe FCSB sub ea.

De partea cealaltă, FCSB, care a început slab sezonul, ar urca pentru prima dată în acest sezon în primele 6. Campioana are doar 11 meciuri jucate, iar dacă s-ar impune azi ar ajunge la 19 puncte. La egalitate cu CFR Cluj, Oțelul și Petrolul. Și ar scoate-o pe Dinamo din zona de play-off


Dinamo - FCSB, echipele probabile anunțate de GSP:

Dinamo: Golubovic - Sivis, Boateng, Patriche, Opruț - Gnahore, Olsen, Cîrjan - Milanov, Selmani, Politic

Rezerve: Roșca, Costin, Licsandru, Ahmed Bani, Abdallah, Homawoo, Caragea, Mărginean

Absenți: Bordușanu, Florescu (accidentați)

Antrenor: Zeljko Kopic

FCSB: Târnovanu – Crețu, Popescu, Dawa, Radunovic – Șut, Olaru – Miculescu, Băluță, Tavi Popescu – Bîrligea

Rezerve: Vlad, Daniel Popa, Baeten, Ștefănescu, Panțîru, Musi, Luis Phelipe, Ngezana, Chiricheș

Absenți: Lixandru, Fl. Tănase (accidentați)

Antrenor: Elias Charalambous

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.