Liga 1

Mihai Stoica, cu 2 ore și 30 de minute înainte de Dinamo - FCSB: „Doar o fotografie alb-negru în zi de derby”

Articol de David Marinescu   —  duminică, 20 octombrie 2024

Cu două ore și 30 de minute înainte de Dinamo și FCSB, Derby de România, Mihai Stoica a postat un mesaj inedit pe Instagram.

  • Dinamo – FCSB, meci care se joacă pe Arena Națională, va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro, cu informații în timp real de la reporterii Gazetei, care vor acoperi meciul din toate colțurile stadionului.
  • La TV, Dinamo – FCSB va fi în direct pe Prima Sport și DigiSport

În apropierea marelui meci din fotbalul românesc, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, și-a găsit câteva minute libere pentru a le petrecere pe social media. Și a postat un mesaj pe Instagram.

Mesajul lui Mihai Stoica înainte de Dinamo – FCSB


Oficialul campioanei și-a amintit de Mihail Majearu, unul dintre marii fotbaliști ai Stelei.

„Doar un uriaș fotbalist care m-a determinat să iubesc mai mult o echipă de care deja mă îndrăgostisem, deși - în anii 70 - Dinamo era la putere, cel puțin în Țiglina ll. Doar un om de un bun simț ieșit din comun, ale cărui inițiale mi s-au adăugat de nicăieri.

Doar o fotografie alb-negru în zi de derby”, a scris Mihai Stoica, care a și postat o imagine cu fostul jucător, în tricoul roș-albastru.

Născut în 1960, la Galați, acolo unde Mihai Stoica a activat ca președinte, la Oțelul, Mihail Majearu a fost unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Stelei.


A debutat la FCM Galați, apoi, din 1981 până în 1988 a jucat la Steaua. Fostul mijlocaș a participat la câștigarea Cupei Campionilor Europeni și a Supercupei Europei și mai are în palmares patru titluri de campion și trei Cupe.

Dinamo - FCSB, echipe de start:

DINAMO (4-3-3): Golubovic - Sivis, K. Boateng, Homawoo, Opruț - Olsen, Gnahore, Cîrjan - Milanov, Selmani, Politic (cpt.)

Absenți: Bordușanu, Florescu (accidentați)

Antrenor: Zeljko Kopic

FCSB (4-3-3): Târnovanu - V. Crețu, M. Popescu, Dawa, Radunovic - Miculescu, Șut, Olaru (cpt.) - Băluță, Bîrligea, Oct. Popescu

Absenți: Lixandru, Fl. Tănase (accidentați)

Antrenor: Elias Charalambous

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.