Liga 1

Costel Gâlcă a identificat problema din atacul Universității Craiova: „Poate e obosit”

Articol de Alexandru Stanciu   —  duminică, 20 octombrie 2024

Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova, s-a declarat dezamăgit de remiza albă obținută de echipa sa pe teren propriu, contra lui FC Botoșani, scor 0-0.

Universitatea Craiova rămâne pe locul 2 în Superligă, la 5 puncte în spatele liderului U Cluj, deși echipa lui Gâlcă a obținut o singură victorie în ultimele 7 etape.

Costel Gâlcă a identificat problema din atacul Universității Craiova: „Poate e obosit”

„A fost un joc cum mă așteptam. O echipă care a stat bine în teren, a așteptat pe contraatac. Am avut câteva ocazii clare în prima repriză, puteam decide soarta partidei. Era foarte important pentru noi să marcăm, știam că sunt buni pe contraatac.


Depindea mult de noi, pentru ce ne-am creat în atac. Am avut ocazii, nu am avut intensitate în pase, în prima repriză. Din punct de vedere fizic și numeric arătăm bine. Trebuie să găsim soluții în echipă ca să marcăm.

M-am uitat și la celelalte echipe, chiar dacă nu au foarte multe ocazii, reușesc să marcheze. În toate meciurile am avut ocazii peste adversar, poate doar la Cluj și Galați nu. Calitatea în fața porții contează foarte mult.

Dacă vorbim pur-sânge, doar Lukic este atacant, Koljic este accidentat. Și Ivan este o opțiune, dar cum am zis, doar pe Lukic mizăm. Când ajunge în fața porții (n.r. Lukic) poate este obosit.

Cicâldău mai are de lucrat la multe aspecte, mai ales la ritmul de joc, a pierdut multe meciuri. Paradela cu siguranță va reveni. Koljic va reveni și el, însă după pauza avută este prea repede să intre în joc”, a declarat Costel Gâlcă la finalul partidei cu FC Botoșani, potrivit Prima Sport.


De la victoria cu Gloria Buzău, scor 5-1, Universitatea Craiova a pierdut 2 deplasări, 1-2 cu Dinamo și 0-2 cu Poli Iași și a înregistrat alte 3 remize în afară de cea de azi, 1-1 cu Rapid, 1-1 cu U Cluj și 1-1 cu Oțelul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.