Liga 1

Jucătorii lui Dinamo, prezentați ca-n NBA înainte de derby! Noul crainic i-a înflăcărat pe spectatori

+26 Foto
Jucătorii lui Dinamo, înainte de derby // foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Remus Dinu   —  duminică, 20 octombrie 2024

Înainte de derby-ul cu FCSB, jucătorii lui Dinamo au avut parte de o prezentare specială din partea noului crainic.

Dinamo traversează un sezon bun. „Câinii” lui Zeljko Kopic au adunat 18 puncte în primele 12 etape, o zestre care-i clasează momentan pe ultima poziție de play-off, a șasea.

În acest context, alb-roșiii primesc vizita rivalei FCSB, pe Arena Națională, unde se anunță o asistență uriașă, în jur de 45.000 de oameni.

Jucătorii lui Dinamo, prezentați ca-n NBA înainte de derby!


Cu aproximativ 35 de minute înainte de start, noul crainic al lui Dinamo, Ștefan Știucă, le-a făcut o prezentare specială „câinilor” care se vor lua la trântă cu Șut, Olaru și Bîrligea.

De exemplu, la Georgi Milanov, crainicul a spus „Milanoooov, legenda lui Levski Sofiaaaa”. Alte exemple: „Astrit Selmai, golgheterul nostru din acest sezon” și „Josué Homawoo, fundașul naționalei din Togoooo”.

Rând pe rând sau în grupuri de 3-4 jucători, dinamoviștii au ieșit pe teren acompaniați de scandările propriei galerii, dar și de admonestările venite dinspre peluza oaspeților.

Cei mai aplaudați au fost, de departe, Selmani și Dennis Politic.


Tactica în cazul jucătorilor lui FCSB

După ce a prezentat echipa dinamovistă, crainicul a trecut la primul „11” al campioanei. Le-a rostit numele pe repede-înainte, încercând pe alocuri să-i provoace pe suporteri să recurgă la trivialități după rostirea numelor de la FCSB.

Dinamo - FCSB, echipe de start:

Pe foaia de joc, David Miculescu apare ca inter, într-un sistem 4-3-3. E o surpriză, deoarece acesta a evoluat până acum ca extremă sau chiar vârf

DINAMO (4-3-3): Golubovic - Sivis, K. Boateng, Homawoo, Opruț - Olsen, Gnahore, Cîrjan - Milanov, Selmani, Politic (cpt.)

Rezerve: Al. Roșca - Licsandru, Soro, Abdallah, Peagu, Bani, Patriche, Caragea, Luna, Mărginean, Cr. Costin

Absenți: Bordușanu, Florescu (accidentați)

Antrenor: Zeljko Kopic

FCSB (4-3-3): Târnovanu - V. Crețu, M. Popescu, Dawa, Radunovic - Miculescu, Șut, Olaru (cpt.) - Băluță, Bîrligea, Oct. Popescu

Rezerve: A. Vlad - Panțîru, Ștefănescu, Edjouma, D. Popa, Chiricheș, Baeten, Pantea, Musi, Ngezana, Alhassan, Luis Phelipe

Absenți: Lixandru, Fl. Tănase (accidentați)

Antrenor: Elias Charalambous

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.