Liga 1

Toate mesajele afișate de galerii la derby-ul Dinamo - FCSB: „Circul Stelelor”

Articol de Ionuţ Iordache, Cristi Preda (foto), Remus Dinu, Alexandru Stanciu   —  duminică, 20 octombrie 2024

Suporterii lui Dinamo și FCSB s-au întrecut în mesaje la derby-ul de pe Arena Națională. Peste 40.000 de spectatori sunt prezenți la cel mai așteptat meci al toamnei din fotbalul românesc.

Derby-ul orgoliilor e liveTEXT&FOTO pe GSP.ro. Reporterii GSP prezenți la Arena Națională au stat cu ochii și pe duelul celor două galerii.

FOTO. Toate mesajele afișate de galerii la derby-ul Dinamo - FCSB


Suporterii lui Dinamo au avut prima „înțepătură” la adresa rivalilor. Scenografia realizată de cei de la Tribuna a II-a, de grupul DNL, a purtat titlul „Circul Stelelor”. A fost o satiră la adresa războaielor identitare dintre CSA și FCSB.

N-au lipsit materialele pirotehnice la startul partidei, ambele galerii folosind din belșug câteva „bombe” care au explodat aproape de cei doi portari. Mai multe au fost cele care au bubuit dinspre PCH.

Ambele galerii au pregătit și câte o scenografie. Dinamoviștii au apelat la una 3D, cu Russell Crowe în rolul din Gladiator, unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile. A fost însoțită de un mesaj special din peliculă: „Ceea ce facem în viață are ecouri în eternitate”.

Suporterii din Peluza Nord a celor de la FCSB au scris, în limba engleză: „Steaua, cel mai mare coșmar al vostru!”. Imaginea îl reprezenta pe „Curaj, câinele fricos”, personaj celebru din desenele animate.


Dinamoviștii au venit cu o contră: „Iar vorbiți despre Curaj?”.

Toate mesajele afișate de cele două galerii la derby-ul dintre Dinamo și FCSB:

  • „Divizia tancurilor blindate de 20 de ani în mediocritate” - Mesaj pentru brigada dinamovistă Panzer, care a împlinit anul acesta 20 de ani de existență
  • În reședința Mustață sunt multe icoane / Te închini și spui „săru-mâna patroane”
  • Dacă ar fi să dăm timpu’ înapoi, imediat l-am da să fim cu toții aici pentru a ne bucura
  • Peluza Nordis sunteți voi, Gigi dǎ banii și nu-i mai vede înapoi
  • De Crăciun, corteo organizat / Tot Nordu', în față la Palat.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.