Liga 1

Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon

Articol de Ionuţ Iordache, Remus Dinu, Alexandru Stanciu   —  duminică, 20 octombrie 2024

Un moment deplasat a avut loc la pauza derby-ului dintre Dinamo și FCSB. Majoretele gazdelor au ieșit pe gazon, la fel cum au făcut-o și înainte de startul meciului, moment în care peluza oaspeților le-a întâmpinat cu o scandare oribilă.

Scenariul s-a repetat și la pauză, când majoretele au fost din nou admonestate de ultrașii roș-albaștrilor.

Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB! Ultrașii oaspeților, derapaj misogin la adresa majoretelor

+9 Foto
Foto: Ionuț Iordache GSP

Majoretele au fost abuzate verbal de ultrașii celor de la FCSB, atât înaintea startului meciului, cât și la pauză.

Peluza oaspeților le-a întâmpinat pe acestea cu un mesaj scandalos: „Uite-le, uite-le, uite vagaboandele”. La pauză, crainicul a intervenit și a replicat cu un alt mesaje nelalocul lui: „Se bucură și oaspeții noști că văd femei”.

În final, muzica a fost dată la maximum în difuzoare pentru a contracara valul de invective revărsat dinspre peluza FCSB.

Galeriile lui Dinamo și FCSB s-au întrecut în scenografii


Suporterii lui Dinamo și FCSB s-au întrecut în mesaje la derby-ul de pe Arena Națională.

Suporterii lui Dinamo au avut prima „înțepătură” la adresa rivalilor. Scenografia realizată de cei de la Tribuna a II-a, de grupul DNL, a purtat titlul „Circul Stelelor”. A fost o satiră la adresa războaielor identitare dintre CSA și FCSB.

N-au lipsit materialele pirotehnice la startul partidei, ambele galerii folosind din belșug câteva „bombe” care au explodat aproape de cei doi portari. Mai multe au fost cele care au bubuit dinspre PCH.

Ambele galerii au pregătit și câte o scenografie. Dinamoviștii au apelat la una 3D, cu Russell Crowe în rolul din Gladiator, unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile. A fost însoțită de un mesaj special din peliculă: „Ceea ce facem în viață are ecouri în eternitate”.

Suporterii din Peluza Nord a celor de la FCSB au scris, în limba engleză: „Steaua, cel mai mare coșmar al vostru!”. Imaginea îl reprezenta pe „Curaj, câinele fricos”, personaj celebru din desenele animate.

Dinamoviștii au venit cu o contră: „Iar vorbiți despre Curaj?”.

GALERIE FOTO Toate mesajele și ironiile afișate de galerii la derby-ul Dinamo - FCSB: „Circul Stelelor”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.