Liga 1

Raul Rusescu a analizat golul din Dinamo - FCSB și a identificat 3 greșeli: „Inexistent!”

+33 Foto
Daniel Bîrligea a deschis scorul în Dinamo - FCSB // foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Daniel Grigore, Alberto Boțoghină   —  duminică, 20 octombrie 2024

Raul Rusescu, 36 de ani, a analizat unicul gol înscris în prima repriză a derby-ului Dinamo - FCSB, semnat de Daniel Bîrligea (24).

Ca jucător al lui FCSB, Raul Rusescu a înfruntat-o de 5 ori pe Dinamo, astfel că știe foarte bine ce presupune un „derby de România”. Acum expert GSP, triplul campion al României a tras concluziile despre prima repriză a derby-ului, dar și despre golul spectaculos semnat de Daniel Bîrligea în minutul 26.

„Am văzut un meci echilibrat, două echipe care au încercat să se anihileze reciproc, un Dinamo care a încercat să profite de formula tactică a celor de la Steaua, fără să reușească. Au avut câteva situații, care se puteau transforma în ocazii periculoase, dar a lipsit ultima pasă”, a afirmat „Raul de Ghencea” în direct la GSP Live, în intervenția de la pauza meciului.

Raul Rusescu a analizat golul din Dinamo - FCSB și a identificat 3 greșeli


Rusescu a disecat faza golului înscris de Bîrligea și a identificat 3 greșeli: felul în care Adnan Golubovic a respins centrarea lui Băluță, duelul aerian pierdut de Olsen cu Olaru, apoi faptul că stoperul Kennedy Boateng nu l-a marcat pe nouarul oaspeților.

„Nu aș spune că a fost o gafă a lui Golubovic. Nu a respins așa cum trebuia, dar apoi s-au pierdut două dueluri: Olaru câștigă primul duel, la cap, apoi marcajul la Bîrligea era inexistent. Acolo trebuie să fii om la om. Era foarte departe, dar nu trebuie să-i luăm din merite lui Bîrligea. Un gol senzațional, demn de un derby”, a opinat Rusescu.

GALERIE FOTO. Toate mesajele și ironiile afișate de galerii la derby-ul Dinamo - FCSB: „Circul Stelelor”


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.