Liga 1

Gigi Becali nu se dezminte! A intrat în direct și a anunțat echipa de start pentru meciul cu Rangers: „Nu sunt și ei jucători?”

Mihai Stoica si Gigi Becali, oficial FCSB

Articol de Romeo Ene   —  luni, 21 octombrie 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB-ului, a intrat în direct după succesul cu Dinamo, scor 2-0, și a anunțat cum va arăta primul 11 al echipei în Scoția, la partidă cu Rangers, în etapa 3 din Europa League.

  • Rangers - FCSB se joacă joi, 24 octombrie, de la 22:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Patronul campioanei a anunțat faptul că vor exista câteva schimbări în echipă. Concret, FCSB-ul va utiliza garnitura secundă în Scoția, însă chiar și în acest context lotul este destul de ofertant.

Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru Rangers - FCSB: „Jucăm cu rezervele”


Ngezana, lăsat pe banca de rezerve la meciul cu Dinamo, îi va lua locul lui Mihai Popescu. Radunovic și Crețu ar putea evolua în continuare pe stânga, respectiv dreapta.

Alhassan și Edjouma vor evolua la mijlocul terenului, iar în atac Miculescu, Ștefănescu și Popa. Aici, Gigi Becali a fost pus în dificultate. În momentul în care a aflat că Daniel Bîrligea va fi suspendat la derby-ul cu Rapid din cauza cumului de cartonașe, s-a răzgândit și a anunțat faptul că vârful de 2 milioane de euro ar putea juca și în Scoția din primul minut.

„Fundașii centrali vor fi Dawa cu Ngezana. Ngezana a zis că se simte cam obosit acum, probabil că vrea să joace acolo (n.r. - cu Rangers). Dawa a zis că nu e problemă pentru el. Ei vor fi fundași centrali.

În stânga și dreapta să vedem dacă pot să joace Radunovic cu Crețu. Avem Baba, Edjouma la mijloc. În stânga Miculescu, ai atacant pe Popa, în dreapta pe Ștefănescu, Popa nu e fotbalist sau ce? (n.r. - ulterior a aflat că Bîrligea este suspendat cu Rapid). Dacă e suspendat cu Rapid, e posibil să joace cu Rangers.


Mai e Luis Phelipe, mi-a plăcut de el azi. Ăștia nu sunt și ei jucători? Altfel îi demoralizăm. Dacă nici când joci din 3 în 3 zile nu-i lași să joace vor să plece după. 24 de puncte vreau în Europa League.

Jucăm cu rezervele cu Rangers, ce vrei să fac? Vrei să mă bată Rapid? La meciurile de acasă, pentru că sunt suporterii, vor juca cei mai buni jucători. Facem ca jucătorii să nu joace mai mult de 120 de minute în 2 meciuri, că n-ai cum.

Mai e Ștefănescu, n-am dat pe el 1.3 milioane de euro? La fel și cu Miculescu. Phelipe, Popa, de ce să nu joace? Edjouma, am dat pe el 500.000. Bîrligea a jucat 90 de minute, cum să-l bag acum iar?

Poate o să intre în repriza a doua, vedem, oricum zicea că vrea să facă o operație la nas, ceva minor, care durează câteva zile”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Care a fost primul 11 al FCSB-ului în meciul cu Dinamo: Târnovanu - Crețu, M. Popescu, Dawa, Radunovic - Miculescu, Șut, Olaru - Băluță, Bîrligea, O. Popescu

Cum ar putea arăta primul 11 al FCSB-ului cu Rangers: Târnovanu - Crețu, Ngezana, M. Popescu, Radunovic - Alhassan, Edjouma, Șut - Miculescu, Popa (Bîrligea), Ștefănescu

FCSB se află pe locul 4 în grupa de Europa League, cu 6 puncte din 6 posibile. Le-a învins pe RFS (4-1) și PAOK (1-0). Și în campionat trupa lui Charalambous dă semne de revenire. A urcat pe 5 după un început ezitant de sezon, cu 19 puncte după 12 partide disputate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.