Liga 1

Becali și-a găsit un „client” după victoria cu Dinamo: „Mă supără!” » Propunerea-surpriză pentru națională

+56 Foto
Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu după Dinamo – FCSB

Articol de Sergiu Alexandru, Andrei Furnigă (video)   —  luni, 21 octombrie 2024

Octavian Popescu a fost singurul jucător criticat de Gigi Becali după victoria obținută de FCSB cu Dinamo, 2-0. Asta în timp ce Mihai Popescu și Alexandru Musi au fost lăudați, iar căpitanul Darius Olaru a fost taxat puțin pentru proteste.

Patronul roș-albaștrilor i-a reproșat extremei de 21 de ani faptul că a luat, în minutul 43, un cartonaș galben pentru proteste. Și i-a cerut acestuia să-și tempereze deciziile.

VIDEO. Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu după Dinamo – FCSB


„Olaru nu mă poate supăra. Are un caracter frumos și dă mult pentru echipă. El nu mă poate supăra. Dar George, da! El are o vârstă și trebuie să știe așa...

Era unul Figo și era unul Messi... Și ei jucau fotbalul lor. I-am zis lui George: «Băi George, vrei să fii fotbalist? Atunci ține-te de fotbal! Nu ești arbitru sau judecător de arbitri!». Asta le transmit tuturor fotbaliștilor. Vreți să fiți fotbaliști mari? Jucați fotbal! Gândiți-vă la fotbal!

Și Olaru era supărat pe arbitru? Atunci nici el nu o să ajungă mare. De ce? Pentru că în mintea ta vrei să fii și arbitru. Ca să fii mare fotbalist, trebuie să te gândești la fotbal. Dacă te gândești la arbitru, mintea ta nu se mai concentrează la fotbal. Te gândești să corectezi arbitrul.

Tu fă fotbalul tău! Lăsați arbitrul să arbitreze. Nu-l corectezi tu, că nu e meseria ta. Tu vrei să fii și fotbalist și arbitru? Atunci fă-te și arbitru! Să ai două meserii.


Eu nu-i amendez. Se amendează singuri. Când tu te gândești la arbitru și mai și înjuri, nu o să fii fotbalist! Nu se poate! Nu poți avea două meserii. Sunt nebuni la cap!”, a spus Gigi Becali.

Mihai Popescu și Alexandru Musi, lăudați de Gigi Becali

Pe de altă parte, fundașul Mihai Popescu și Alexandru Musi au fost lăudați. Pe primul, Becali îl propune la națională, în timp ce extremei îi prevede un viitor bun.

„Eu cred că Popescu va fi la echipa națională. A și fost Mircea Lucescu în tribună. La ora asta nu ai alt fundaș central român. E Drăgușin, iar după el e Mihai Popescu.

Musi nu doar că a dat gol, a dat gol de fotbalist! Talent! Cine se aștepta să mai dea gol el? Va fi fotbalist! De ce? E modest. Nu s-a supărat. I-am ridicat tricoul și am văzut pe fața lui că nu s-a supărat”, a adăugat Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.