Liga 1

Gigi Becali, ofertă publică pentru Louis Munteanu: „Atât dau pe el”

Louis Munteanu // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru, Andrei Furnigă (video)   —  luni, 21 octombrie 2024

După 2-0 cu Dinamo, Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit din nou despre Louis Munteanu, atacantul de la CFR Cluj. Și a dezvăluit ce sumă e dispus să ofere pentru a-l transfera.

Omul de afaceri a comentat din nou incidentul petrecut la CFR Cluj. Scos de pe teren în prelungirile partidei cu Petrolul (0-0) după ce fusese introdus la pauză, Louis Munteanu a reacționat nervos, ignorându-i pe delegatul Cristi Panin și antrenorul Dan Petrescu. Becali spune cât e dispus să ofere pentru a-l transfera.

Gigi Becali: „Îl iau oricând pe Louis Munteanu la FCSB!”

„Louis Munteanu, după Bîrligea, care e mai complet, e al doilea în România. Dacă aș fi Lucescu, pe ei doi i-aș lua la echipa națională. Eu pe Munteanu îl iau oricând. Cât ofer? Un milion și jumătate. Cât a dat el... Bine, mă... Uitați și vedeți. Bă, dau cât a dat Varga și 500.000 de euro în plus, la impresar.


Nu se face așa ceva. Am făcut și eu multe. Dar să batjocoresc un jucător... Nu fac! Mai sunt două minute și te scot să râd de tine... Nu fac asta! Munteanu e fotbalist! Ce să mai... Dar așa îi trebuie. Dacă era la mine...”, a spus Gigi Becali.

CFR Cluj l-a adus în această vară pe Louis Munteanu pentru o sumă importantă, două milioane de euro. Iar jucătorul a semnat pentru un salariu de 25.000 de euro.

Dacă Gigi Becali plătește suma corectă pentru Louis Munteanu, îl poate transfera la FCSB! Suntem deschiși la orice ofertă. Doar că oferta lui Gigi Becali pentru Louis Munteanu trebuie să fie de minimum 7 milioane de euro, cum avem deja pentru Louis.

Deci dacă Becali, cu care mă înțeleg foarte bine, pune banii jos, suma corectă, îl poate lua pe Louis Munteanu la FCSB.



- Nelu Varga, patron CFR Cluj, pe 7 octombrie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.