Liga 1

Alertă la FCSB! S-a „rupt” și riscă să rateze meciurile cu Rangers și cu Rapid

Adrian Șut (dreapta), foto: GSP

Articol de Romeo Ene   —  luni, 21 octombrie 2024

Probleme pentru FCSB! Victoria din derby-ul cu Dinamo (2-0) a făcut o „victimă”. Este vorba despre Adrian Șut (25 de ani), înlocuit în minutul 83 cu Luis Phelipe (23 de ani). Accidentarea mijlocașului a recidivat, iar acesta ar putea rata meciurile cu Rangers (Europa League) și Rapid (campionat).

FCSB nu are doar motive de bucurie după succesul din derby. Problema medicală a lui Șut a recidivat, potrivit Fanatik. Rămâne de văzut dacă va putea evolua în meciurile cu Rangers și Rapid.

FCSB, emoții cu Adrian Șut

Șut jucase accidentat în meciul FCSB-ului cu Gloria Buzău, din etapa 12 a Superligii. El a avut o leziune musculară și a plecat la Belgrad pentru a se trata la Marijana Kovacevic. Mai mult decât atât, optarul campioanei României fusese convocat la echipa națională pentru meciurile cu Cipru și Lituania, însă nu a putut să o onoreze.


Inițial, prezența lui Șut în derby-ul cu Dinamo era incertă. Deși părea că problema medicală s-a rezolvat, după ce a fost titularizat, acesta a fost înlocuit pe final, după ce a resimțit dureri la coapsă. Ar fi încă o lovitură pentru FCSB în perspectiva duelului cu Rangers, după ce nici căpitanul Darius Olaru nu va evolua din cauza cartonașului roșu primit la Salonic, cu PAOK.

Variantele de la mijlocul terenului pentru echipa lui Elias Charalambous sunt Malcom Edjouma și Baba Alhassan, fotbaliști anunțati deja titulari de patronul Gigi Becali.

Marijana Kovacevic, celebra terapeută din Belgrad, supranumită „vraci”, a fost apelată mereu de cei de la FCSB când jucătorii roș-albaștri au avut probleme musculare. De data aceasta însă, lui Șut nu i-a priit vizita la Belgrad.

Cu o problemă similară s-a confruntat chiar rivala Dinamo în sezonul trecut. Atunci, Dennis Politic a mers la Marijana să se trateze din cauza unei accidentări, însă după ce s-a întors problema a recidivat. Șut a jucat 9 meciuri pentru FCSB în acest sezon, reușind să livreze 2 assist-uri, însă dincolo de cifre, este unul dintre cei mai importanți jucători pe care îi are campioana României.


2,7 milioane de euroe cota lui Adrian Șut, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.