Liga 1

S-a terminat ședința de la Hermannstadt. Decizie MAJORĂ în privința antrenorului Marius Măldărășanu

Marius Măldărășanu

Articol de Aurelian Botezatu   —  luni, 21 octombrie 2024

Hermannstadt a suferit trei înfrângeri consecutive la scor și s-a pus problema unei despărțiri de antrenorul Marius Măldărășanu (49 de ani).

Acționarii lui Hermannstadt, Claudiu Rotar și Ștefan Băcilă, s-au întâlnit luni la prânz cu antrenorul Marius Măldărășanu și cu jucătorii pentru a discuta situația de criză în care se află echipa.

Hermannstadt a decis să continue cu Marius Măldărășanu până la sfârșitul anului

Ședința s-a încheiat cu o veritabilă lovitură de teatru. Din informațiile Gazetei, deși toată lumea aștepta ca „Măldă” să-și prezinte demisia, în cele din urmă s-a decis continuarea colaborării cu tehnicianul ploieștean.


Potrivit surselor GSP.RO, el ar urma să fie evaluat la finele anului și atunci se va lua o decizie în privința contractului, care expiră în vara lui 2025. Măldărășanu are o clauză de 50.000 de euro, pe care clubul ar trebui să-i achite dacă-i desface acordul unilateral. La fel, în cazul în care el pleacă fără a avea acordul clubului.

Acționarul Claudiu Rotar: „Era să scap telefonul din mână, vă spun sincer”

În week-end, după 0-3 cu Gloria, la Buzău, acționarul Claudiu Rotar l-a arătat cu degetul pe antrenor și a spus că se așteaptă ca el să-și prezinte demisia de onoare.

„Senzația mea este că el a pierdut echipa. A scăpat-o de sub control, deciziile lui nu mai au efect. Înaintea meciului cu Gloria, când am văzut echipa, era să scap telefonul din mână, vă spun sincer.


Șase schimbări în primul unsprezece? Jumătate de echipă? Tocmai el, care nu e adeptul schimbărilor masive și merge mult pe omogenitate?! La ce au ajutat? A, da, n-am mai luat patru goluri, ci trei”, a declarat Rotar, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Claudiu Rotar aștepta demisia „de onoare” a antrenorului

Pentru omul de afaceri care alături de celălalt acționar, Ștefan Băcilă, sprijină clubul din punct de vedere financiar era clar că „problema e la antrenor. Calitativ, echipa e mai bună decât sezonul trecut. Dovadă că am bătut campioana, FCSB, iar pe Poli Iași am spulberat-o, le-am dat șase. Acum, am ajuns să luăm goluri cu nemiluita”.

Rotar a comentat atunci și clauza de 50.000 de euro din contractul lui „Măldă”: „Ar fi culmea ca după asemenea rezultate să-i mai dăm și bani! Dacă există onoare, ar trebui să-și prezinte demisia”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.