Liga 1

Zeljko Kopic, discurs dur în vestiar după eșecul cu FCSB. Ce a cerut croatul după meci

Zeljko Kopic a fost non-stop cu gura pe elevii săi / FOTO: GSP

Articol de Tudor Belivacă   —  luni, 21 octombrie 2024

Zeljko Kopic, antrenorul de la Dinamo, a acceptat cu greu înfrângerea suferită în fața celor de la FCSB, scor 2-0. Croatul a ordonat o adunare de urgență după meci, la Săftica.

Tehnicianul dinamovist le-a reproșat elevilor săi în vestiar, după meci, că „nu s-au ridicat la nivelul unui asemenea meci, nu au meritat tricoul lui Dinamo și i-a acuzat că au fost individualiști”, scrie prosport.ro.

Imediat după discuția din vestiar, croatul a convocat o ședință la Săftica pentru a discuta mai amplu. Acolo și-ar fi făcut apariția și Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”.

Florentin Petre despre discursul lui Kopic: „Ei aveau capetele plecate”


Florentin Petre, antrenorul secund al dinamoviștilor, a vorbit și el despre discursul din vestiar al lui Kopic.

Secundul lui Kopic a punctat că elevii săi erau vizibil afectați de rezultatul partidei, iar croatul le-a transmis că „puteau mai mult” și „i-a încurajat pe jucători”.

„Kopic le-a spus că fost un meci în care se putea mult mai mult. Puteam scoate mult mai mult din el. Nu e vorba că îl puteam câștiga sau nu, e vorba de faptul că jucătorii noștri puteau mai mult datorită calității lor. Suntem alături de ei, mergem mai departe și ne concentrăm la următorul meci.

Antrenorul i-a încurajat pe jucători, iar ei aveau capetele plecate. Nu poți face altceva, pentru că timpul nu îl mai poți da înapoi. Diferența de valoare și de calitate nu a fost foarte mare între jucătorii noștri și ai lor.


Este o înfrângere dureroasă pentru că am jucat cu rivalul de o viață și orice înfrângere doare, oricum. Când crești cu spiritul ăsta, nu prea dormi noaptea după meciuri dintr-astea. Nu se doarme bine după meciuri dintr-astea, dormi puțin.

Te gândești la fel și fel de lucruri. Ce frumos ar fi fost dacă am fi câștigat. Sau am pierdut acum, trebuie să vedem ce facem la meciul următor, să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut. Ca antrenor e greu să treci prin momente de acest fel”, a declarat Florentin Petre, conform fanatik.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.