Liga 1

Soția lui Dan Șucu, din nou pe stadion! » Exemplu de eleganță la Rapid - Farul

+22 Foto
Diana Șucu

Articol de Alexandru Tomuțiu, Carmen Dumitru   —  luni, 21 octombrie 2024

Diana, soția lui Dan Șucu, și-a făcut apariția la partida Rapid-Farul, din runda cu numărul #13 din Superliga, după ce în ultima perioadă nu a mai fost prezentă la meciuri.

Diana Șucu nu a mai fost prezentă în Giulești la un meci al Rapidului de luni bune. Aceasta a decis să vină la meciul cu Farul, sperând că giuleștenii vor reuși să câștige primul meci pe teren propriu în acest sezon.

Membrii familiei lui Dan Șucu au venit „la 4 ace” pe Giulești. Pe lângă cei doi soți, a fost prezent și fiul Dan Matei Șucu.


Diana Șucu a purtat o rochie neagră, elegantă, deasupra căreia a purtat o bluză albă. Nici cei doi nu s-au lăsat mai prejos. S-au îmbrăcat aproape identic, cu cămăși albe și sacouri negre.

Singura diferență a fost legată de cravate. A patronului de la Rapid a fost vișinie, în timp ce a fiului a fost neagră. Înainte de meci, Dan Șucu a fost prezent la un eveniment, de aceea a apărut „la 4 ace”.

Se pare că revenirea Dianei Șucu pe stadion a fost norocoasă. Giuleștenii au marcat de trei ori în prima repriză, prin Borza, Petrila și Pașcanu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.