Liga 1

Două accidentări în prima repriză la Rapid - Farul » Cristi Săpunaru a dat cu ghetele de pământ când a părăsit terenul

+5 Foto
Cristi Săpunaru a părăsit accidentat terenul la meciul cu Farul / Foto: Ionuț Iordache GSP

Articol de Ionuţ Iordache, Alexandru Stanciu, Carmen Dumitru, Răzvan Petrescu (video)   —  luni, 21 octombrie 2024

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, s-a accidentat în prima repriză a meciului cu Farul și a fost schimbat în minutul 43, fiind înlocuit cu Cristian Ignat. Săpunaru a dat cu ghetele de pământ în momentul părăsirii terenului, acuzând probleme la gleznă.

Dragoș Nedelcu, mijlocașul Farului, s-a accidentat și el în prima repriză, fiind nevoit să părăsească terenul pe targă, fiind înlocuit cu mijlocașul de 16 ani Alexandru Constantin în minutul 28.

VIDEO. Cristi Săpunaru a dat cu ghetele de pământ când a părăsit tereul și a scandat alături de galerie împotriva Stelei


Cristi Săpunaru a părăsit terenul șchiopătând după ce a acuzat probleme la glezna stângă. Căpitanul Rapidului nu a neglijat însă galeria și s-a îndreptat către galerie, alături de care a scandat suburban împotriva Stelei.

+5 Foto
Cristi Săpunaru s-a accidentat la meciul cu Farul / Foto: Ionuț Iordache GSP

Același derapaj a fost făcut și de Marius Șumudică, imediat după golul de 3-0 reușit de Rapid. Șumudică a fost chemat de către galeria Rapidului și s-a conformat imediat, făcându-le pe plac ultrașilor.

Săpunaru a fost integralist în 3 din ultimele 4 meciuri ale Rapidului. Ajuns la 40 de ani, căpitanul Rapidului a bifat astăzi meciul cu numărul 7 în acest sezon al Superligii. Săpunaru a ieșit de pe teren la scorul de 3-0 în favoarea Rapidului, după golurile marcate de Andrei Borza în minutul 13, Claudiu Petrila în minutul 30 și Alexandru Pașcanu în minutul 40.


Dragoș Nedelcu a părăsit terenul pe targă

Dragoș Nedelcu, mijlocașul Farului, a părăsit terenul pe targă în minutul 28, după un duel unu la unu cu Aaron Boupendza.

+10 Foto
Dragoș Nedelcu, accidentat la meciul cu Farul / Foto: Ionuț Iordache GSP

Nedelcu a acuzat dureri cumplite la genunchiul stâng și a fost scos cu targa de pe teren.

Dragoș Nedelcu se afla la a zecea apariție din acest sezon, dar nu a fost integralist în niciun meci. Gică Hagi a ales să-l înlocuiască pe Nedelcu cu puștiul de doar 16 ani, Alexandru Stoian, care se află la a cincea apariție în această stagiune.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.