Liga 1

Alex Dobre a marcat două goluri la debutul pentru Rapid și o amenință pe FCSB: „E incredibil”

Articol de Alexandru Tomuțiu   —  luni, 21 octombrie 2024

Alexandru Dobre (26 de ani) a marcat două goluri în meciul cu Farul, scor 5-0, din runda #13 din Superliga. Acesta privește viitorul cu mare încredere.

Alex Dobre este ultimul jucător venit la Rapid în acest sezon. Acesta a început meciul pe bancă, a intrat după pauză și a reușit o „dublă”. Are mare încredere că Rapid o poate învinge pe FCSB etapa viitoare.

Alex Dobre, după ce a marcat o „dublă” la meciul de debut pentru Rapid: „Sunt niște momente incredibile”

„E un debut de vis, dar cel mai importantă este victoria, nu golurile mele. Mă bucur din suflet că am adus victoria pe Giulești. Așa sunt eu, dinamic, așa am simțit să fac la faza aia și mă bucur că mi-a ieșit. Toți m-au încurajat, mi-au oferit sprijinul necesar, m-au făcut să mă simt ca acasă și de asta am reușit să dau totul.


Sper ca domnul selecționer să îmi aprecieze evoluțiile și dacă va fi voi juca cu plăcere pentru națională pentru că iubesc această tară. Sunt niște momente incredibile, nu le pot exprima în cuvinte, astea trebuiesc trăite. Cu siguranță sunt niște momente pe care nu le voi uita. Sunt pregătim pentru derby, mergem acolo să luăm cele 3 puncte. Dedic golul soției mele, fanilor, și tuturor celor care m-au încurajat”, a spus Alex Dobre, la Prima Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.