Liga 1

Marius Șumudică a intrat în direct și a explicat detaliul care a făcut diferența: „Asta înseamnă inteligența de fotbalist”

Articol de Alexandru Stanciu   —  luni, 21 octombrie 2024

Marius Șumudică și-a ascuns bucuria după prima victorie pe Giulești a Rapidului, 5-0 cu Farul.

Tehnicianul Rapidului a vorbit despre derby-ul din etapa viitoare, cu FCSB, pe care o consideră favorită, declarând că echipa sa va pleca cu șansa a doua.

Marius Șumudică și-a ascuns bucuria după victoria la scor cu Farul: „V-am spus că o să vedeți alt Șumudică!”

„Vreau să felicit jucătorii în primul rând, este victoria lor. Am fost agresivi, ne-am dorit victoria, ce pot să spun după un astfel de meci, decât că sunt bucuros, doar că n-am realizat nimic, avem 16 puncte.


Nu vreau să vorbesc individual despre jucători pentru că nu este normal. Au muncit toți, cei care au venit de pe bancă și-au adus aportul, îi felicit ca familie, ca grup. Când i-am strâns la centru le-am spus că sunt mândru de ei că am interpretat rapid acest nou sistem de joc, asta înseamnă inteligența de fotbalist.

Mă bucur că și suporterii au fost bucuroși de această victorie, le-am dedicat-o. E o victorie la scor mare, dar sunt doar 3 puncte.

V-am spus că o să vedeți alt Șumudică! M-am bucurat alături de jucători, de fani, este meritul lor, eu sunt cel din spatele cortinei, ei sunt actorii principali.


Hromada este o pierdere mare pentru noi, nu stau să comentez deciziile arbitrilor. Săpunaru are aceleași probleme, joacă cu infiltrații, e greu când ai tot călcâiul învelit în calciu, de asta merită tot respectul din partea noastră, a fanilor, a conducerii.

(n.r. despre o eventuală despărțire de Jambor în iarnă) Nu este adevărat, nici nu s-a discutat, am 26 de jucători, pot să pun doar 23 pe foaie, a fost decizia mea azi, poate data viitoare va prinde lotul. N-am discutat să ne despărțim de niciun jucător deocamdată, avem multe meciuri de jucat, avem și Cupa.

(n.r. despre derby-ul cu FCSB din etapa viitoare) Întâlnim cea mai bună echipă în momentul de față, cu rezultate pe plan extern, pe plan intern, vom merge și vom lupta. Dacă vom avea aceeași atitudine ca și astăzi vom avea o șansă.

Sper ca jucătorii să arate la fel de bine fizic, să fie motivați. Jucăm pe cel mai mare stadion al țării, în fața a multor suporteri, sper că și suporterii noștri să fie alături de noi.

Plecăm cu șansa a doua, întâlnim campioana țării, echipă care joacă în Europa League, mergem să luptăm”, a declarat Marius Șumudică la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.