Liga 1

Gică Hagi își dă demisia de pe banca Farului?! „Regele”, deznădăjduit după 0-5 cu Rapid: „Poate nu o să mai fiu pe bancă, nu am înțeles nimic”

Articol de Alexandru Stanciu   —  luni, 21 octombrie 2024

Gică Hagi, antrenorul Farului, a fost bulversat după eșecul dramatic de pe Giulești, scor 0-5 cu Rapid. Hagi nu a înțeles cum de elevii săi au făcut un joc atât de slab și a lăsat de înțeles că ar putea renunța la funcția de antrenor la Farul.

De asemenea, Hagi a declarat că va face o evaluare atentă a tuturor jucătorilor.

Gică Hagi, declarație plină de mister după eșecul cu Rapid: „Eu nu pot să mă despart că sunt acționar, poate nu o să mai fiu pe bancă!”

„Tot ce a făcut Rapidul a făcut foarte bine. E greu să vorbesc acum, am trăit clipe foarte bune la Farul în ultimii ani. Se pare că am ajuns într-un moment dificil. E o situație foarte grea, trebuie să vorbim puțin și să analizăm mult.


Legat de meci pot să vorbesc doar de prima repriză, eu n-am înțeles ce jucăm, când nu ai putere e clar că adversarul joacă și cred că ne-au dominat, au făcut un meci mare, noi n-am putut. Nu le-am putut spune nimic jucătorilor, asta e realitatea. Ieși pe teren joci, ori ești cel mai bun cât am fost noi o perioadă, ori în halul ăsta în care am ajuns, am trăit momente pe care nu și le dorește niciun jucător.

+63 Foto
Rapid - Farul, în runda 13 din Superliga / foto: Ionuț Iordache

Toți suntem de vină, toți facem ceva care nu merge. Vedem care cum mergem înainte, vedem dacă mergem înainte. Avem o seară să reflectăm. În momentul de față cea mai mare problemă la Farul e că a ieșit campioană în urmă cu doi ani. Cred eu că suntem prea sus, nu mai suntem cu picioarele pe pământ, fotbalul te pedepsește, trebuie să știi să o iei a doua zi de la cap, așa fac campionii. Pe teren trebuie să ai putere fizică, mentală.

N-am legat 2 pase, numai mingi lungi, am pregătit toată săptămâna alt lucru, n-am înțeles nimic defensiv, n-am recuperat 4 mingi, n-am înțeles nimic ofensiv. Toți sunt într-o evaluare, și staff-ul, și eu, absolut toată lumea. Toți avem o problemă în momentul de față.


Nu știu, vedem de mâine încolo, cine va rămâne trebuie să facă lucruri pentru club. Trebuie să luptăm pentru Farul, trebuie să schimbăm totul, de mâine încolo trebuie să o luăm de la capăt. Ne așteaptă un sezon foarte greu.

Eu nu pot să mă despart că sunt acționar, poate nu o să mai fiu pe bancă. Nu trebuie să căutăm scuze, trebuie să fim toți împreună, care mai vrea să fie, poate unii vor să renunțe”, a declarat Gică Hagi la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.