Liga 1

Doliu pentru Adrian Șut! Tatăl său a murit: „Ultimele clipe le-au petrecut împreună”

Articol de Alexandru Stanciu   —  marţi, 22 octombrie 2024

Adrian Șut, mijlocașul celor de la FCSB, trece prin momente cumplite. Tatăl său a decedat în această după-amiază.

Adrian Șut a zburat de urgență la Oradea pentru a petrece ultimele clipe alături de tatăl său, pe care l-a prins încă în viață în acel moment.

Momente cumplite pentru Adrian Șut! Tatăl său a decedat: „Ultimele clipe le-au petrecut împreună”

Vestea-șoc despre decesul tatălui lui Adrian Șut a fost făcută publică de către Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB.


„Șut nu e accidentat. Din nefericire, a avut o problemă. Suntem cu toții alături de el pentru că în această după-amiază și-a pierdut tatăl. El a plecat cu primul avion la Oradea împreună cu soția și a mai apucat să-și găsească tatăl în viață. Ultimele clipe le-au petrecut împreună.

E o tragedie, sperăm să fie puternic și să aibă grijă de familie. Mai are un frate mai mic, care e fotbalist. Asta e problema pe care o are”, a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

Adrian Șut și-a pierdut tatăl la doar o zi după victoria celor de la FCSB din derby-ul cu Dinamo, scor 2-0.

Mijlocașul a fost titular și a părăsit terenul în minutul 83, la scorul de 1-0, fiind înlocuit cu Luis Phelipe.


Adrian Șut nu va face deplasarea alături de coechipieri pentru meciul din Scoția cu Rangers, din etapa a treia a grupei din Europa League.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat după meciul cu Dinamo că îi va folosi pe Baba Alhassan și Malcom Edjouma la mijlocul terenului la meciul cu Rangers.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.