Liga 1

Basarab Panduru a avut un singur lucru să-i reproșeze lui Șumudică: „De ce?”

+16 Foto
Basarab Panduru, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de Romeo Ene   —  marţi, 22 octombrie 2024

Basarab Panduru (54 de ani), fostul internațional, a comentat succesul categoric obținut de Rapid în fața Farului, scor 5-0, în etapa 13 din Superliga. Giuleștenii nu le-au dat nicio șansă constănțenilor, care au avut o prestație dezamăgitoare.

Fostul mijlocaș din „Generația de Aur” nu a înțeles motivul pentru care Aaron Boupendza (28 de ani), unul dintre cei mai noi jucători ai Rapidului, nu a fost schimbat pe parcursul partidei. Gabonezul a fost integralist, iar pe final a fost aproape de accidentare.

Panduru nu a înțeles decizia lui Șumudică: „N-a mai jucat de 7 milioane de ani”

Boupendza a debutat pentru Rapid în meciul cu Farul. În ciuda faptului că n-a înscris, gabonezul a avut o prestație solidă și a fost lăsat pe teren până la finalul partidei de Marius Șumudică. Acest lucru s-a întâmplat în contextul în care nu mai evoluase într-un meci oficial de 3 luni.


La capitolul plusuri l-a inclus pe Claudiu Petrila (23 de ani), cel care a marcat și a oferit un assist în partida de pe Giulești.

„Pentru primul meci, Boupendza a arătat mai binişor. N'Jie încă nu l-am văzut cum trebuie. Mă mir de ce rămâne Boupendza 90 de minute în teren. Scorul este în favoarea ta, vine după 7 milioane de ani de nejucat. Era cât pe ce să se accidenteze.

Mi se pare că Petrila are atitudinea corectă, chiar dacă nu are multe realizări, aleargă, se bate. A fost un jucător care a jucat constant spre bine şi e un jucător de bază acolo în banda stângă”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

În urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe locul 10, cu 16 puncte după 13 etape. Pentru giuleșteni urmează derby-ul din deplsare cu FCSB, programat duminică, 27 octombrie, de la 21:00.


De cealaltă parte, Farul este pe 14, cu 13 puncte. Pentru constănțeni urmează duelul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

FOTO. Prima reacție a lui Dan Șucu, imediat după victoria Rapidului cu 5-0

+16 Foto
Dan Șucu, după ce Rapid a făcut spectacol cu Farul, foto: Ionuț Iordache / GSP

Clasamentul la zi din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.