Liga 1

„Întâlnirea secretă de la Rapid” » Marius Șumudică a ieșit la masă cu un acționar și mai mulți jucători: „Le-am dat această responsabilitate”

+63 Foto
Marius Șumudică / Foto: Ionuț Iordache GSP

Articol de Alexandru Stanciu   —  marți, 22 octombrie 2024

Marius Șumudică, antrenorul Rapidului, a dezvăluit la doar o zi după victoria cu Farul de pe Giulești, scor 5-0, că a avut o „întâlnire secretă” alături de Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, și câțiva jucători, pentru a discuta problemele de la club.

Șumudică le-a oferit responsabilitatea jucătorilor de a forma o familie și de a-i ghida pe cei mai tineri fotbaliști din vestiar.

„Întâlnirea secretă de la Rapid” » Marius Șumudică a ieșit la masă cu un acționar și câțiva jucători pentru a le transmite un mesaj: „Așa putem forma o familie”

„Nu am vorbit aseară cu domnul Șucu, doar mi-a dat un mesaj să mă felicite și atâta tot. Eu am ajuns acasă la ora 2 și ceva, am mai rămas cu staff-ul vreo 45 de minute și am mai analizat, am mai vorbit.


Jucătorii cântau, zâmbeau, se bucurau. Mi-am dat seama că suntem o familie, așa se comportau toți, asta înseamnă enorm pentru mine. A fost un meci foarte bun, mulți spun că ai nevoie de câteva luni să schimbi un sistem, eu l-am schimbat în 4 zile, am avut mulți jucători convocați la loturile naționale.

Am avut o întâlnire secretă, să zic așa, înaintea meciului. Am fost la o masă cu un acționar și câțiva jucători. Am fost cu Victor Angelescu și cu 6-7 jucători, printre care Săpunaru, Siegrist.

Le-am spus că ei au capacitatea de a-i strânge pe toți jucătorii lângă ei. Au nevoie de oameni care să vorbească în teren și care să înțeleagă că doar așa putem forma o familie. Le-am dat această responsabilitate celor 6-7 jucători de a vorbi în cabină, de a vorbi înainte de meci, de a-i trage pe cei tineri.

Am o echipă foarte tânără, trebuie să crească într-un mediu corect. Ei (n.r. jucătorii chemați la întâlnire) sunt capii și trebuie să-i strângă în jurul lor pe ceilalți”, a declarat Marius Șumudică, potrivit fanatik.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.