Liga 1

Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru derby-ul cu Rapid și a avut un derapaj la adresa lui Șumudică: „S-o ia la căpățână! Mi-o fi frică de marele specialist”

Gigi Becali

Articol de Romeo Ene   —  marţi, 22 octombrie 2024

A început războiul dintre Gigi Becali (66 de ani) și Marius Șumudică (53 de ani)! Patronul FCSB-ului a intrat în direct și a anunțat echipa de start pentru derby-ul care va avea loc duminică, 27 octombrie, de la 21:00. În cadrul aceleiași intervenții, Becali a avut un derapaj la adresa antrenorului din Giulești.

Finanțatorul campioanei României n-a fost deloc impresionat de succesul la scor al Rapidului cu Farul, scor 5-0. Acesta consideră faptul că giuleștenii n-au niciun jucător de valoare și a râs de Marius Șumudică, pe care nu-l consideră un antrenor valoros.

Gigi Becali, înainte de FCSB - Rapid: „Valoric sunt departe de noi!”

„Cu ce să mă impresioneze Rapid? Dacă nu vedeam meciul (n.r. - Rapid - Farul 5-0) ziceam: «Mamă, 5-0!». Vînă s-a dat la o parte la primul gol, Nedelcu la fel, a driblat Borza 5 jucători. Golul 2 la fel, a primit o pasă. Se termina dacă marca Radaslavescu la 1-0!


Ce pressing au făcut, mă? Au fost numai cadouri, eu vreau să văd fotbal. Fotbal a jucat Dinamo! Nu m-a impresionat nimic la Rapid. I-am zis lui Meme că e bine pentru noi, ei se culcă pe o ureche că au valoare, nu mai intră motivați.

Hai să-i vedem când joacă cu noi. O să fie un meci foarte greu. De abia așteaptă Șumudică? Șumudică s-o ia la căpățână! Valoric sunt departe cu mult față de noi, nu suportă comparație. Pe toate posturile suntem mai buni. Cel mai bun jucător al lor nu joacă, norocul nostru. E vorba de Hromada.

Mi-o fi frică de Șumudică, ăștia care nu joacă cu Rangers joacă cu Rapid. Târnovanu în poartă, Crețu fundaș dreapta, Ngezana și Dawa centrali, Radunovic fundaș stânga. Cu Șut să vedem dacă e OK, de vineri să vină la antrenamente.

Ar fi Șut și Olaru la mijloc, rămâne să vedem dacă jucăm cu doi închizători sau cu unul, poate joacă Băluță. În atac vor fi George Popescu (n.r. - Octavian Popescu), Tănase vârf și în dreapta David Miculescu.


Ștefănescu joacă acum cu Rangers (n.r. - joi), nu joacă iar. I-am zis echipa lui Șumudică, marele specialist. Zice el că e geniu, ia, mă, să te văd, geniule! Să vedem care e mai puternic, Gigi Becali sau Șumudică. Mihai Popescu va juca fundaș dreapta cu Rangers, îl odihnesc pe Crețu pentru Rapid.

Ce să faci tu, mă Șumudică? Uită-te la Europa, tată! Tu lucrezi în Giulești”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Clasamentul la zi din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.