Europa League

UEFA a anunțat cine va arbitra Rangers - FCSB » Delegare din Serie A: a făcut praf un derby!

FCSB, în deplasarea de la PAOK / Foto: Ionuț Iordache GSP

Articol de Alexandru Stanciu   —  marți, 22 octombrie 2024

UEFA a anunțat cine va arbitra Rangers - FCSB, meci din etapa #3 din grupa Europa League. Italianul Marco Di Bello (43 de ani) va fi la centru, iar asistenți vor fi Davide Imperiale şi Alessio Berti. În Camera VAR se vor afla Luca Pairetto şi Valerio Marini.

Rangers - FCSB se joacă joi, 24 octombrie, de la ora 22:00. Meciul va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro.

Un arbitru din Serie A va arbitra Rangers - FCSB

Marco Di Bello va fi la centru la meciul dintre Rangers și FCSB. Italianul a arbitrat în vară meciul dintre PAOK și Malmo din calificările pentru Liga Campionilor, câștigat de suedezi cu scorul de 4-3.


Marca Di Bello / Foto: Imago Images

În acest sezon de Serie A, Marco Di Bello a arbitrat 3 meciuri, Cagliari - Como (1-1), Empoli - Juventus (0-0) și Bologna - Parma (0-0). La ultimul meci, italianul a acordat și un cartonaș roșu. În acest an, arbitrul a fost suspendat o lună după derby-ul Lazio - AC Milan, duel în care a acordat trei cartonașe roșii gazdelor.

Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru Rangers - FCSB: „Jucăm cu rezervele”

„Fundașii centrali vor fi Dawa cu Ngezana. Ngezana a zis că se simte cam obosit acum, probabil că vrea să joace acolo (n.r. - cu Rangers). Dawa a zis că nu e problemă pentru el. Ei vor fi fundași centrali.


În stânga și dreapta să vedem dacă pot să joace Radunovic cu Crețu. Avem Baba, Edjouma la mijloc. În stânga Miculescu, ai atacant pe Popa, în dreapta pe Ștefănescu, Popa nu e fotbalist sau ce? (n.r. - ulterior a aflat că Bîrligea este suspendat cu Rapid). Dacă e suspendat cu Rapid, e posibil să joace cu Rangers.

Mai e Luis Phelipe, mi-a plăcut de el azi. Ăștia nu sunt și ei jucători? Altfel îi demoralizăm. Dacă nici când joci din 3 în 3 zile nu-i lași să joace vor să plece după. 24 de puncte vreau în Europa League”, a declarat Gigi Becali imediat după victoria din derby cu Dinamo, scor 2-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.